- Resmi Gönderi
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Sahutt eline sağlık.
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık İnşaALLAH başarına başarı katarsın
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık İnşaALLAH başarına başarı katarsın
Teşekkür ederim hocam
-
Hatay kışı kapatti diyebilir miyiz?
-
- Resmi Gönderi
Hatay kışı kapatti diyebilir miyiz?
Neden öyle bir şey söyleyelim? Önümüzde mis gibi yağışlar var. Koskoca Şubat ayı var. Kışı kapattı demek doğru olur mu? Biz zaten kışı hep karlı sistemlerle açıp kapatmıyoruz. Biliyor olmanız gerek. Geçen yıl kar şubat ayında yağmıştı. Yani şimdiden kapatmak istiyorsanız siz bilirsiniz. ?
-
- Resmi Gönderi
Ama kışı kapatacak herhangi bir durum görmüyorum. ? Bizim adımıza her şey normal gidiyor. Biz her sene 1 sistem alırız. Ya da ucundan kaçırırız Şubat ayında olur genellikle. Daha şubata girmedik. 2 tane soğuk ve yağışlı sistem kovaladık. Bunlar kar da yapabilirdi. Ama sınırda kaldık ?. Kısmet diyip önümüzdeki sistemlere bakacağız...
-
- Resmi Gönderi
Vermeyi en çok sevdiğim uyarıyı da zevkle verebilirim şu an.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Dün uyarı yaptığım yerlerin tamamına MGM turuncu uyarı yayınlamış. Antalya'nın doğusu ve Isparta için yoğun kar uyarısı verilmiş. 20-50 cm. . Isparta için dün 60 mm yağış demiştim. Ama cm vermemiştim. Bütün yağışı neredeyse kar olarak alacağa benziyor....
-
sonunda kavuşacağız gibi hocam burası içinde :D hayırlı olsun inşallah
-
- Resmi Gönderi
sonunda kavuşacağız gibi hocam burası içinde :D hayırlı olsun inşallah
İnşallah hocam. Hayırlısı olsun. Siz nerede ikamet ediyorsunuz?
-
İnşallah hocam. Hayırlısı olsun. Siz nerede ikamet ediyorsunuz?
beyşehir hocam
-
- Resmi Gönderi
beyşehir hocam
Allahın izniyle bol bol fotoğraf atarsınız artık
-
- Resmi Gönderi
Ne demiş atalarımız?
Mart kapıdan baktırır. Kazma kürek yaktırır.... ??
-
Ne demiş atalarımız?
Mart kapıdan baktırır. Kazma kürek yaktırır.... ??
kardeşim bu sistemde maraş alabilecek mi kar ve bundan sonraki sistem ne zaman gözüküyor
-
- Resmi Gönderi
UYARI
Çarşamba günü Muğla ve Antalya'da görülecek Şiddetli Gökgürültülü Sağanak Yağışlara Karşı Dikkat!
Dolu, Denizde Hortum, Su Baskını, Yağış Sırasında Fırtına Olası!
-