- Resmi Gönderi
Hatayda çok güzel yağış var....
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHatayda çok güzel yağış var....
Hatayda çok güzel yağış var....
kardeşim mgm maraşa turuncu uyarı vermiş yoğun kar diye sence bu uyarı yerinde mi olmuş
kardeşim mgm maraşa turuncu uyarı vermiş yoğun kar diye sence bu uyarı yerinde mi olmuş
Evet önceki sayfalarda da paylaşmıştım. Merkez de kar görecek. Ama sınırda kalabilir.... Rakım iyiyse çok şanslısınız
.
Hatay'da şakır şakır yağmur var. Çok güzel bir hava. En sevdiğim havalardan biri. İzlemeye doyamıyorum. Bir gözüm maçta bir gözüm dışarıda. Kar yağsa ne yaparız. ⛈️⛈️?
Hatay'da yağış kuvvetini ara ara arttırıyor. Toprak o kadar doydu ki toprağın üzerinde birikinti oluyor. Gece sel ve su baskını işten bile değil. Çok dikkatli olunmalı ⛈️⛈️⛈️⛈️
ANLIK DURUM
Yer yer dolu yağışı da görülüyor....
ANLIK DURUM. Yağışlarımız kuvvetli şekilde devam etmekte
Kahramanmaraş'ta sıcaklık yüksek hala. Yağmur olması lazım şu an. Sıcaklığı takip ediyorum. yasarbahadirr nedir durum?
Kahramanmaraş'ta sıcaklık yüksek hala. Yağmur olması lazım şu an. Sıcaklığı takip ediyorum. yasarbahadirr nedir durum?
evet hal yağmur yağıyor ciddi şekilde. kar biraz hayal oldu galiba
evet hal yağmur yağıyor ciddi şekilde. kar biraz hayal oldu galiba
Ah ah. Üzüldüm adınıza. Keşke yüksek rakımda olsanız. Bu tüm yağışı kar olarak almak. 800 rakım yeterli olacaktır kar için şu an.
şuan kky ve kar başladı
ancak sıcaklıktan dolayı yağmura dönüyor arada saf kar yakalasak çok güzel olacak
Kahramanmaraş merkez sıcaklık düşüyor. 2.9 oldu
Kahramanmaraşta nem biraz düştüğü an kar başlar. Her an başlayabilir. Şu an bağış nem sıcaklığı 2.5 derece. Biraz daha düşmesi gerekiyor. Ben takipteyim