- Resmi Gönderi
Sahut son atılan kar haritasında Mersin adana 10 ,Hatay 50 cm vermiş
Sahutt uyanınca kalbine inecek ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahut son atılan kar haritasında Mersin adana 10 ,Hatay 50 cm vermiş
56 cm ?
Bugüne kadar bütün güncellemeleri canlı takip ettim böyle bir manzara görmedim. Bugün ilk defa uyuyakalmışım gözümü açtığımda karşılaştığım şeye bak Bundan sonra hep uyusam mı acaba ???
Günaydın dostlar ?
Bugüne kadar bütün güncellemeleri canlı takip ettim böyle bir manzara görmedim. Bugün ilk defa uyuyakalmışım gözümü açtığımda karşılaştığım şeye bak Bundan sonra hep uyusam mı acaba ???
Ahahah ???
Günaydın dostlar ?
Hocam neler oldu neler günaydın kar derinliği bile 35 cmm ?
Hocam neler oldu neler günaydın kar derinliği bile 35 cmm ?
Gördüm. Sürpriz olmadı ?. Dün gece uyumadan size söyledim. O AB Antalya açıklarında doğup Kıbrısa doğru hareket etse neler olur neler dedim. Oldu ???
Gördüm. Sürpriz olmadı ?. Dün gece uyumadan size söyledim. O AB Antalya açıklarında doğup Kıbrısa doğru hareket etse neler olur neler dedim. Oldu ???
Sizce de bu kadar abartı olmaz mı ben 10 cm de razıyım
Sizce de bu kadar abartı olmaz mı ben 10 cm de razıyım
Bakın dün akşam söyledim. Neden abartı olsun? Şimdi siz de demeyin rekor şu kadar nasıl olsun düşüp bayılayım?. Yağışlı siklon tam da istediğimiz yerden geçiyor. Şunu da söyleyeyim.. Heyecan yapmayalım bu kadar. Kazık atmasın bizde de
Bakın dün akşam söyledim. Neden abartı olsun? Şimdi siz de demeyin rekor şu kadar nasıl olsun düşüp bayılayım?. Yağışlı siklon tam da istediğimiz yerden geçiyor. Şunu da söyleyeyim.. Heyecan yapmayalım bu kadar. Kazık atmasın bizde de
Kazık atmasından çok korkuyorum gecenki Ocak gibi ?
Bu öğle GFS güncellemesine bakın orada eğer siklon veriyorsa bir şeyler olabilir
Bu öğle GFS güncellemesine bakın orada eğer siklon veriyorsa bir şeyler olabilir
Giritte verirse yine. Lübnanı veya suriyeyi izleriz ?
Giritte verirse yine. Lübnanı veya suriyeyi izleriz ?
Aman aman Allah korusun ?