- Resmi Gönderi
Günaydın herkese. Gece burda olamadım. Elektrik kesintisi oldu. Durum pek farklı ilerlemiyor. Gelecek hafta Hatay en kötü havada kar görecek.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın herkese. Gece burda olamadım. Elektrik kesintisi oldu. Durum pek farklı ilerlemiyor. Gelecek hafta Hatay en kötü havada kar görecek.
Zaten takibe değer pek bir şey olmamış
Günaydın herkese. Gece burda olamadım. Elektrik kesintisi oldu. Durum pek farklı ilerlemiyor. Gelecek hafta Hatay en kötü havada kar görecek.
Hocam model yorumlamada hep üstün körü cevap veriyorsunuz. Biraz daha detaylandirirsaniz modeli sevinirim
Hocam model yorumlamada hep üstün körü cevap veriyorsunuz. Biraz daha detaylandirirsaniz modeli sevinirim
Mesela nasıl detay vermemi istersiniz?
Her güncelleme sonrası detaylı detaylı tahmin yapamam. ECMWFye göre 144.saat soğuk bizde kar yapabilecek seviyede. O AB nin konumu çok önemli bizim için. Hareketine bağlı olarak yağışımızda artış veya azalış gözlemleyebiliriz.
GFS ye göre gün boyu süren bir kar yağışı alabiliyoruz. Söz konusu bir AB hareketi ise son 24 saat bile bir kazık yiyebiliriz. Veya coşabiliriz...
Geçen güncellemelerde de belirtmiştim. Güncellemelerde sadece yağışı ve sıcaklığı konuşabiliriz sadece şu an. Zaten ekstrem bir durum olunca belirtiyorum.
İyi günler dilerim.
Bu konuda ekstrem durumlar olmazsa bu şekilde ilerleyecek ?. Ekstrem durumlar olursa belirtiriz elbet
Az ve öz yazalim
Hatay icin benim tavsiyem modellere sali gunu bakin ne gorurseniz o
Alcak basinc olusuyor ama nerde daha belirsiz
Kar icin bence en mantiklisi o.
Bunuda unutmayin
Sibirya dan gelen sistemlerde ben kendim taniklik ettim Hatay i rahat etkiliyor korkunuz olmasin..
Sahsen kafam rahat yagacak allahin izniyle carsamba ve persembe buraya not edin..
72 saate girdiğinde detaylı şehirleri belirterek bir analiz hazırlarım...
Öğlen ne diycem bakalım
Daha Çok GösterAz ve öz yazalim
Hatay icin benim tavsiyem modellere sali gunu bakin ne gorurseniz o
Alcak basinc olusuyor ama nerde daha belirsiz
Kar icin bence en mantiklisi o.
Bunuda unutmayin
Sibirya dan gelen sistemlerde ben kendim taniklik ettim Hatay i rahat etkiliyor korkunuz olmasin..
Sahsen kafam rahat yagacak allahin izniyle carsamba ve persembe buraya not edin..
Altına imzamı atarım....
Öğlen güncellemesini takip edelim bakalım. GEM 120.saate kar başlar demiş. GFS bakalım ne diyecek....
Gem e nerden bakıyoruz
Altına imzamı atarım....
Güncelleme nasıl ?
Sevgili arkadaşlar herkese iyi akşamlar bugün d.akdeniz havasını zirlerle paylaşmak istedim Osmaniye Kahramanmaraş Hatay şehirlerimizde şuan itibariyle hava parçalı az bulutlu cuma ve cumartesi yağış geçişleri olucak salı günü gelicek olan sistemle sıcaklık düşüşleri ile beraber kky olarak başlayan yağış salı geç saatlerde yerini kara birakicak özellikle Kahramanmaraş kuvvetli kar yağışı alırken Çarşamba gününden itibaren Osmaniye ve Hatay'da bu kar yağışından nasiplenecek Akdeniz'den gelen nemin Kahramanmaraş ve yükseklerinde şiddetli kar yagislarina sebep olurken ake daş gene elektrik kesintilerine ve direk devrilmeleriyle uğraşıcak ( böyle paylaşım olmuş gece) ne diyorsun sahut hocam
Sevgili arkadaşlar herkese iyi akşamlar bugün d.akdeniz havasını zirlerle paylaşmak istedim Osmaniye Kahramanmaraş Hatay şehirlerimizde şuan itibariyle hava parçalı az bulutlu cuma ve cumartesi yağış geçişleri olucak salı günü gelicek olan sistemle sıcaklık düşüşleri ile beraber kky olarak başlayan yağış salı geç saatlerde yerini kara birakicak özellikle Kahramanmaraş kuvvetli kar yağışı alırken Çarşamba gününden itibaren Osmaniye ve Hatay'da bu kar yağışından nasiplenecek Akdeniz'den gelen nemin Kahramanmaraş ve yükseklerinde şiddetli kar yagislarina sebep olurken ake daş gene elektrik kesintilerine ve direk devrilmeleriyle uğraşıcak ( böyle paylaşım olmuş gece) ne diyorsun sahut hocam
beklentimiz de tam olarak bu yönde. Paylaşımı yapan kim bu arada ?
beklentimiz de tam olarak bu yönde. Paylaşımı yapan kim bu arada ?
Ömer körük diye bı abimiz