- Resmi Gönderi
Girdi ve 180h a kadar 0 da çıkmadı bakalım sabah nasıl olcak takibe değer
Hayır onda değil. Şimdi diyagrama da yansır. Bütün senaryoların ortalaması. Yani GEFS MONYENNE.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGirdi ve 180h a kadar 0 da çıkmadı bakalım sabah nasıl olcak takibe değer
Hayır onda değil. Şimdi diyagrama da yansır. Bütün senaryoların ortalaması. Yani GEFS MONYENNE.
Nerden bakicaz ona
Ben konuşmuyorum.
108 H MONYENNE
120 H MONYENNE
Bu sefer verecek diye düşünüyordum GFS. Sabaha kaldı. Sabah hem ECMWF hem GFS ortalamaya uyarsa mükemmel olur. Ama uymazlarsa sıkıntı o zaman başlar
Ben konuşmuyorum.
108 H MONYENNE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 120 H MONYENNE
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sefer verecek diye düşünüyordum GFS. Sabaha kaldı. Sabah hem ECMWF hem GFS ortalamaya uyarsa mükemmel olur. Ama uymazlarsa sıkıntı o zaman başlar
Uyacak uyacak(nokta)
Peki uyarlarsa örtülük kar alma şansı var demi
Peki uyarlarsa örtülük kar alma şansı var demi
Ya önce uysun. Söz 20 cm örtü. Ama soğuk olması lazım.
Ya önce uysun. Söz 20 cm örtü. Ama soğuk olması lazım.
Soguk ortalamasına ragmen gene kar yağışı vermemiş
Hocam toplanın gidelim denize yakalım mangal valla iştah kalmadı
Sanırım tek kar vermeyen ana çıktı olacak. Ben buna net olarak sıcak çıktı derim.
Sanırım tek kar vermeyen ana çıktı olacak. Ben buna net olarak sıcak çıktı derim.
Sibirya geliyor 15 dereceye vurucaz neredeyse çok saçma çok
Seneryolar ne zmn çıkar bari onlar güzel verseler
sonuç olarak son verilere göre yağacağını düşünüyor musunuz
Senaryolar şu an çıkıyor. Yarım saate diyagramın ilk kısmı güncellenir
Senaryolar şu an çıkıyor. Yarım saate diyagramın ilk kısmı güncellenir
Çıktığında atma gibi bı şansınız varmı hocam