Bence sali yi bekleyin derim
Siklon hareketi onemli
Noktayi koyariz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBence sali yi bekleyin derim
Siklon hareketi onemli
Noktayi koyariz
gem hala istikrarlı ? aynı haritayı sabah ta verdi
Gem bu şekilde
Pazar gece güncellemesine bağlıyım oda kötü gelirse ben bu kışı bitiririm
Kışı bitirmek için erken. Mart başına kadar böyle sistemler silsilesi olma olasılığı yüksek
GEM bize bu şeklide kar vermiş.
222.saat. Bakalım takibe değer mi....
Bence gayet de takibe değer. ECMWF ile soğuk açısından mutabıklar. GEM iyi de yağış vermiş o tarihe. Dün de böyle veriyordu. Bu istikrar güzel. GFS öğlen güncellemesinde takip edeceğim kısım o olacak. Zaten öncesinden beklentimi çok düşürdüm.
antalya ya yağışa heryere yağar
antalya ya yağışa heryere yağar
Öyle düşünmeyin. Güncellemeleri takip ediyorsanız. Soğuk Antalya'dan geliyor. Kırpıla kırpıla bize ancak 0 izotermi giriyor. Yani Antalya'nın şansı bizden yüksek.
Gfs güncellemesinde gem gibi gelirse silahları doldurun patlamaya hazır şekilde
Gfs güncellemesinde gem gibi gelirse silahları doldurun patlamaya hazır şekilde
Ama daha 200 saat var. ???. Ki böyle sınırda olan sistemlerde çok üzüldüğümüz zamanlar oldu. Bir o kadar mutlu olduğumuz zamanlar da oldu. Sabırla. Heyecan yapmadan. Üzülmeden takibe başlayalım bakalım. Bakacağımız saatler 200 ve sonrası
Bu kadar heyecanla takip ettiğimiz bir şubat ayı inşallah yüzümüzü güldürür.
İnşallah
MGM zirai don uyarısı yayımladı
Tarımla uğraşan vatandaşlarımız inşallah sıkıntı yaşamazlar bu günlerde. Geceleri çoğu yer - değerlerin çok altına inecek bölgemizde de.
bir hafta öncesinde 144h a bakıyorduk. Simdi tekrardan 200 lere çıktık. Meteorolojiyi artik falcılık olarak görmeye başladım. Cidden hiç bi farki yok. Sicaklik son saate kadar belli değil. Yagis son saate kadar belli değil. Her sey değişken. E ne anlami kaldi o zaman yaşayıp görelim direk. Cidden Vakit kaybı.