nereye Sahutt
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Ve yoğun başlıyor. Ayın 17 si öğlen başlar. Akşam 19 a da muhteşem bir görüntü vermiş. Saat 01 de yağış devam ediyor. Sabaha karşı bizi terk etmiş oluyor. Şu görüntüye göre. Örtü oluşumu da gözlenir rahat bir şekilde. Merkez şu görüntüde 7 8 cm ye oynar(ANTAKYA)
-
- Resmi Gönderi
nereye Sahutt
Size ilk salınıma verdiği kar seyirlik ancak. Hatay bu siklonda asıl payı yiyor
-
Size ilk salınıma verdiği kar seyirlik ancak. Hatay bu siklonda asıl payı yiyor
Allah'ım sevgililer günü hediyesi bu olsun ??
-
- Resmi Gönderi
Allah'ım sevgililer günü hediyesi bu olsun ??
-
- Resmi Gönderi
Görüntüler güzel. İnşallah akşam ECMWF de bir şeyler verirse. Burasını atış poligonuna çevirebilirsiniz. ??. GEM size en baştan söylediğim gibi. İstikrarını hiç bozmadı. Ben de bozmadım. Modeller bozdu. Ben yine bozmadım. ?
-
Gaziantep'te kalmıştı harita zkdlmfkf heyecana geldim bı an kusura bakmayın.d
-
Ecmwfnin vermemesi can sıkıyor.
-
- Resmi Gönderi
Ne yapsak rekora falan mı oynasak.... ??
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Asıl yağışımız kar olarak düşüyor. Tam da hayalimdeki gibi....
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
windy saçmalıyor biraz. Yakinlastirdikca hatay daki kar miktarını arttırıyor. Fazla güvenirliği yok bu uygulamanin sanirim
-
- Resmi Gönderi
windy saçmalıyor biraz. Yakinlastirdikca hatay daki kar miktarını arttırıyor. Fazla güvenirliği yok bu uygulamanin sanirim
Kar miktarı tam olarak merkez için 27 cm. Şu güncellemede. Windy kar kalınlığı konusunda ECMWFde tam yansıtabiliyor. Ama GFS de neden böyle bilemiyorum. Yakınlaştırıp ilçe ilçe bakın derim
-
Anladığım kadarıyla gfs de saat 18 civarında asıl yağış kar olarak başlıyot gece 2-3 ten sonra pek etkisi görünmüyor sıcaklık - değerlerde gözüküyor gece için şu durumda bile çok iyi örtü alabiliriz bir sonraki güncellemede inşallah yağış sabaha kadar devam eder o zaman daha da iyi olur
-
- Resmi Gönderi
Anladığım kadarıyla gfs de saat 18 civarında asıl yağış kar olarak başlıyot gece 2-3 ten sonra pek etkisi görünmüyor sıcaklık - değerlerde gözüküyor gece için şu durumda bile çok iyi örtü alabiliriz bir sonraki güncellemede inşallah yağış sabaha kadar devam eder o zaman daha da iyi olur
Aynen öyle. Kar yağışını erken başlatmış bu sefer. Ve yoğunluğu muazzam vermiş. Çok sağlam bir örtü olur bu görüntüye göre. 2012 mi diyordunuz ??.
-