- Resmi Gönderi
Bu arada bu ne demek oluyor?
Yani 30 senaryo ortalaması bile karlı demiş. Yani şunu anlayabiliriz. Tüm GEFS senaryoları o saatlere kar veriyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu arada bu ne demek oluyor?
Yani 30 senaryo ortalaması bile karlı demiş. Yani şunu anlayabiliriz. Tüm GEFS senaryoları o saatlere kar veriyor
Diyagramda kaclari görürüz o zaman?
Totem yapıp bakmayim dedim güncellemeye gömmüş:-P?
windy nin güncellenmesini bekleyip uyuyacam. bakalım kaç cm vermiş bu güncellemeye
Geliyor gelmekte olan , hayırlı geceler ❄️
Gfs sabah güncellemesi biraz kötü oldu ecmwf istikrar korumaz inşallah
sahut hocam kahramanmaraş'a kaç cm yagcak kar Sahutt
Gfs sabah güncellemesi biraz kötü oldu ecmwf istikrar korumaz inşallah
Çok mu kötü
Çok mu kötü
Ben sadece windy den baktım kar cm azalmış 20cmden 10cm e düşmüş
Bu konuları çok bilmiyorum sadece cm düştüğü için kötü dedim daha iyi yorumlayacak kişiler var bir de onların yorumlarına bakalım.
Ben sadece windy den baktım kar cm azalmış 20cmden 10cm e düşmüş
Bu konuları çok bilmiyorum sadece cm düştüğü için kötü dedim daha iyi yorumlayacak kişiler var bir de onların yorumlarına bakalım.
Olay şu 10 cm lik kar bile bizim için baya iyi
Ve soğuklar 66h da giriyor düne göre biraz geç
Ecmwf yine istikrarlı gfs öğle güncellemesi son umut
Valla ne Eco ne gfs işimiz atmosfere kaldı şuna bak 1 gece kaldı istikrar yok
Sisteme 50 saat kalmışken artık model takibi yapmaya gerek yok arkadaşlar.
Şöyle bir gözden geçirelim...
Adana, Mersin ve Osmaniye'de havada şöyle 1 saatlik bir kar yağışı beklentim var hala. Yağış keserken kar görülecek orada da. Kahramanmaraş güzel örtülü bir kar yağışı alacak. Çarşamba gününden yağış sonuna kadar güzel örtü oluşumu gözlemlenecektir. Beyşehir de bugün akşam başlayacaktır kar yağışı. Orada da örtülü bir kar var. Ancak hava da çok çok soğuk.
Hatay'da ise çarşamba sıcaklığı takip edeceğiz. Ne kadar erken sıcaklık düşüşü başlarsa. O kadar örtülü kar ihtimalimiz artar. Ancak sıcaklık yüksek kalıp yağmur devam ederse. O zaman sadece gece havada kar ihtimali olur. Bundan sonrası sıcaklık ve radar takibi kaldı
İstanbul'a bakılırsa sistemi gem kazandı diyorlar