- Resmi Gönderi
Dün akşam rekor konuşuyorduk bugün tamamen bitirdik.
Kimse tamamen bitirmedi. Akşam ya tamam ya devam diyeceğiz...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDün akşam rekor konuşuyorduk bugün tamamen bitirdik.
Kimse tamamen bitirmedi. Akşam ya tamam ya devam diyeceğiz...
Ecmwf ve gfs akşam güncellemeleri son şansımız herhalde
Antalya Diyagramı 86 çıktı merkezde sizce yağar antalya merkezde
Salı akşamı karla karışık yağmur ve kar ihtimali bulunuyor. Yağış kesmezse eğer
Böyle bir çıktı da muhtemeldir. Gaziantep ve Kilis ile Hassa ve Beleni gömer. Biz de avucumuzu yalarız
İnşallah akşam Boyle kalmaz her sene avuç yalamaktan bıktım diyagramda çifte%40 var demek hala Umut var
İnşallah akşam Boyle kalmaz her sene avuç yalamaktan bıktım diyagramda çifte%40 var demek hala Umut var
adana %77 ihtimal nasıl oluyor bu diyagramlar
Sahsi kanaatim hatay carsamba gunu kar yagisini alicaktir.Kuvvetli kuzey ruzgarlari esliginde yagisin gelcegini hesap edersek kiyisindan kosesinden mutlaka kar gorecegiz.Gfs moyennes de bu ihtimal hala yuksek.Aksama Gfs nin duzelecegine inaniyorum.Ecmvf de yagisi persembeye kadar devam ettirmis.Ne olcaksa carsamba ogleden sonradan geceye kadar olacak.Umutlarinizi tuketmeyin.Biz suprizi severiz.
adana %77 ihtimal nasıl oluyor bu diyagramlar
30 senaryo ortalaması hesaplanır GEFS de
vay be
30 senaryo ortalaması hesaplanır GEFS de
vay be adanaya yağıp buraya yağmıyormuş bir de
Mersin’e kar için yüzde kaç verilmiş
kahramanmaraş'ta kaç cm kar vermiş
kahramanmaraş'ta kaç cm kar vermiş
Cm konuşulmuyor şuan yüzde konuştular kaçıncı sorusunuz gidin geçmiş mesaja bakın sahut hoca yazmış zaten örtü olcak die
Tamam arkadaşlar. Gergin herkes zaten. Sakin olalım lütfen.
Arkadaşlar birkaç gün önce yaptığım tahmini hatırlatayım. Hala olduğu gibi geçerli o tahmin.
Arkadaşlar birkaç gün önce yaptığım tahmini hatırlatayım. Hala olduğu gibi geçerli o tahmin.
hatayda örtü ihtimalı hala var mı yani
hatayda örtü ihtimalı hala var mı yani
Bakın. Yağışın bu kadar kısa sürede biteceğini düşünmüyorum. Yağış konusunu bu akşam çözüme kavuşturmuş oluruz. Sınırlı alan modelleri bu akşam az çok bize yağışı gösterir.