Yağış süresi uzadı sıcaklık gitti sıcaklık gelir yağış gider
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yağış süresi uzadı sıcaklık gitti sıcaklık gelir yağış gider
Bir Hatay klasiği
-
kahramanmaraş ?
-
- Resmi Gönderi
kahramanmaraş ?
Bu cevabu kaç kere verdiğimi bilemiyorum artık. Çarşamba sabahı başlar kar
-
Bu cevabu kaç kere verdiğimi bilemiyorum artık. Çarşamba sabahı başlar kar
kardeşim insanlar merak ediyorlar güncellemeleri yorumlayamadıkları için.Her güncelden sonra da değiştiği için doğal olarak soruyoruz.Yaptığınız tahminler hariç burda sadece Hatay konuşuluyor neredeyse.Tamam üzgünsünüz kar alamıyorsunuz kolay kolay ancak burası bir forum bura da akdeniz bölgesi konusu.O yüzden herkes dilediği soruyu istediği zaman sorabilir.Boşuna bölge sorumlusu değilsiniz
-
Boşuna tadsızlığa gerek yok adam demişti anormal veya efso şeyler olursa yazarım die
-
- Resmi Gönderi
Hataylı hemşehrilerim. Gerçekten çok çok üzüldüm bu duruma. Tam bir hayal kırıklığı oldu. Gece öğlen sabah gündüz demeden takip ettik. Ve sonucumuz bu oldu. Nasip değilmiş.
-
- Resmi Gönderi
Nimetlerin şükrü, nimetlerin çoğalmasının sebebidir. Yüce Allah şöyle buyurdu: “Hatırlayın ki Rabbiniz size: Eğer şükrederseniz, elbette size (nimetimi) artıracağım ve eğer nankörlük ederseniz hiç şüphesiz azabım çok şiddetlidir! diye bildirmişti. (İbrahim/7)
-
Kuru soguktan iyidir ya başka senelere artık bende ilk defa takip ettim :D
-
Yıkıldık keşke baştan hic vermeseydi de umutlanmasaydik sabaha kadar veriyordu ya 24 saatten daha az kalmışken kaldırdı.
-
Bak o kadar oynak ki bir guncellemede yağış fulledi soğuk çekti belkide akşam ? Soğuğu da verir hiç bir şey belli değil her şeyi geçtim son söz atmosferde unutma.
-
Demek istediğim son söz atmosferde de gene de eskisi kadar umut bağlamak gerek yok
-
Bak o kadar oynak ki bir guncellemede yağış fulledi soğuk çekti belkide akşam ? Soğuğu da verir hiç bir şey belli değil her şeyi geçtim son söz atmosferde unutma.
Inşallah
-
- Resmi Gönderi
Şimdi size şöyle cevap vereyim. Hataylılar Hatay'ı konuşur, Maraşlılar Maraşı, Mersinliler Mersini. Bu gayet doğal bir durum. Herkesin kendi şehrini merak edip sorması da öyle. Elimden geldiğince herkesin sorusuna cevap vermeye çalışıyorum. Kahramanmaraş için de dün öğleden sonra sanırım. Ekstrem bir durum olmazsa Kahramanmaraşta Çarşamba sabahı kar başlar dedim. Şu an saatte bile değişiklik yok. Aynı şekilde Çarşamba sabahı kar başlar diye cevap veriyorum. 3 gün içerisinde yaklaşık 6 7 kere bu cevabı verdim. Ve gelmiş bana burada boşuna sorumlu değilsiniz diye laf söylüyorsunuz. Üzüldüm gerçekten.
-
- Resmi Gönderi
Sefa kazancc sizin ne demek istediğinizi anlıyorum. Ancak 24 saatten bile az bir süre varken öyle bir şey söz konusu değil.
-