o kütle iyi kar birakirmi hocam
Akdeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
-
4 derecede bile yagma ihtimali var kütle gelirse eğer. Akdeniz nem deposu ,üretir bize bi şeyler. Bu soğuğa tepkisiz kalmaz
-
Kütle görünüyor da bakalm
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlarım, dostlarım.... Bir süreliğine hava takibini bırakma kararı aldım. Bu artık bende bir bağımlılık gibi bir şey oldu. Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Allahın izniyle istediğim bölüm ve fakülteyi kazanırsam daha rahat bir şekilde takibe devam ederim . Hem daha rahat bir şehre yerleşmiş olurum. Bölge sorumluluğunu bırakmıyorum. Yanlış anlaşılmasın. Yine arada sırada girip uyarılar varsa yapacağım. Aranıza geleceğim molalarda vs.
Güzel, heyecan dolu bir sezonu bıraktık geride. Güzel yağışlı sistemlerimiz oldu. Kar beklediğimiz sistemler oldu. Her şey oldu. Kar olmadı. Başka sezona kaldı.
Yaklaşık 1 sezondur bu forumdayım. Başladığımda bölgede 1 kişi vardı. Şimdi 15 kişiyi aştık. Hepinizi çok seviyorum. Sağlıkla kalın, mutlulukla kalın....
-
Şu geceyi çıkarsaydik beraber
-
Vay be herkes veda ediyor kışı kapattık buralar sessizleşir bir süre.
-
- Resmi Gönderi
Şu geceyi çıkarsaydik beraber
Bu geceden bir şey çıkacağı yok ki artık
-
Kışta bitti zaten artık. Gerek kalmadı model bakmaya. Bugun den sonra ben de girmem. Ama bu gece bi kar yağışı görüp sezonu öyle kapasak güzel bi kapanış olurdu
-
- Resmi Gönderi
Vay be herkes veda ediyor kışı kapattık buralar sessizleşir bir süre.
Veda değil be. Sadece yoğun bir sürece giriyorum. Ki artık kışı yavaş yavaş kapatacağız. Ekstrem bir sistem gelmezse kar sezonumuz sona erdi.
-
şu an maraşa yagiyor daha kaç saat yağar
-
Kütle bittiğinde sana derim git uyu die
-
- Resmi Gönderi
şu an maraşa yagiyor daha kaç saat yağar
Gece ufak ufak devam eder. Sabaha karşı ömürünü tüketmiş olur
-
Bahsettiğiniz 24 subat civari kirim sistemi yalan mı oldu?
-
Okan niyetlenme kanka gelirse gelir
-