- Resmi Gönderi
Bahsettiğiniz 24 subat civari kirim sistemi yalan mı oldu?
O sistem olursa Avrupa'ya gider. Tahminciler bahseder olursa öyle bir şey. Ama ben ihtimal vermiyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBahsettiğiniz 24 subat civari kirim sistemi yalan mı oldu?
O sistem olursa Avrupa'ya gider. Tahminciler bahseder olursa öyle bir şey. Ama ben ihtimal vermiyorum
Bana sorunuz vs olursa etiketleyin. Her uygun zamanımda uğrarım
Yarin hava güneşli gozukuyor. Eğer fırsatınız olursa kisecik dağına bi tur atıp gelmenizi öneririm. 20 30 cm kar rahat vardır. Bi nebze olsun tatmin eder
Yarin hava güneşli gozukuyor. Eğer fırsatınız olursa kisecik dağına bi tur atıp gelmenizi öneririm. 20 30 cm kar rahat vardır. Bi nebze olsun tatmin eder
Tam olarak yeri nerde?
Sahutt aramızda sadece az zaman ayırmayı düşünüyor.
Emeğine sağlık abim.
Her zaman bu konuyu canlı tuttun diğer arkadaşlar gibi.
Şu soğuma sabah olsaydı varya
buraya yağıyor
Buluttan uygulamasından baktım da 3 e kadar yağış var size
Biz de de 3 te kky var
Hava kapanıyor merkez incecik toz şeklinde hafif kar yağışı başladı Sahutt hocam
Cimo_31 emin misiniz hava 5 derece ustumuz tam kapali degil ve ben yagis fln göremiyorum su an.
Cimo_31 emin misiniz hava 5 derece ustumuz tam kapali degil ve ben yagis fln göremiyorum su an.
Evet eminim uçuşan taneleri gördüm ama çok kısa sürdü hemen durdu. Bulutlar üstümüze gelirse eğer bir şeyler olabilir birkaç dakika da olsa.
Evet eminim uçuşan taneleri gördüm ama çok kısa sürdü hemen durdu. Bulutlar üstümüze gelirse eğer bir şeyler olabilir birkaç dakika da olsa.
Mümkün değil. Sıcaklık 4.9 derece. Nem %100. Yağış bulutu bile yok
Mümkün değil. Sıcaklık 6 derece. Nem %100. Yağış bulutu bile yok
Sıcaklık 4.9 hocam duzletiyim?