- Resmi Gönderi
vallah hocam akşam başlayacak galiba hala güzel bir yağış olmadı burada ilginç
Burada da yağış erken kesti. Sabah çok güzel yağış vardı. Öğlene kalmadı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturvallah hocam akşam başlayacak galiba hala güzel bir yağış olmadı burada ilginç
Burada da yağış erken kesti. Sabah çok güzel yağış vardı. Öğlene kalmadı
Toca_Tr23 sıcaklık çok iyi düşmeye başladı Beyşehir'de. 6 beklenirken şu an 3. 6 derece. Birazdan yağış anında kar başlamama olasılığı yok gibi bir şey.
Sahutt hocam karşıdaki dağlara baya yağmış gibı sabah kalktigimda çimenler üstünde olsun arabaların üstüne vardı yağmur yağınca erimiş
Doğu Akdeniz'deki yağış kütlesi yer ve yukarı seviye rüzgarlarının lodos yönlü olmasından dolayı bu akşamdan itibaren Hatay'a giriş yapacaktır.. 3-4 saat etkili olup hızla ilden ayrılması bekleniliyor..
Hava kararlı olduğundan dolayı oraj ihtimali düşük görünüyor..
Beklenen birikim ( Hatay Merkez ) = 5-15 mm arası
Biraz daha yaklaştı Hatay'a
Birde şunu söyleyeyim batı kıyıları 15-25 mm arası alabilir
Hatay kopuyor ?
Izlanda destekleriniz için teşekkürler. Pek müsait olamıyorum yoksa dakikalık takip yapardık ??
Sağlam kütle vuruyor.
jubayl sorun nedir
Eren yorum yazmistim silinmis
Yani saygi cercevesinde yazilmis mesaji silmis zoruma giden kotu birsey yazmadim baska birsey yok...
Eren yorum yazmistim silinmis
Yani saygi cercevesinde yazilmis mesaji silmis zoruma giden kotu birsey yazmadim baska birsey yok...
Ne yazmıştınız
Sorabilirsin birsey yazmak istemiyorum
Sıkıntı yoksa devam.
Sorabilirsin birsey yazmak istemiyorum
Her mesajınızda isyan ediyorsunuz bir şeylere. Burası isyan konusu değil o yüzden sildim. Okumayı da sizden öğrenecek değilim. Haddimizi aşmayan laflar kullanmaya özen gösterirsek daha uygun bir ortam olur. İyi forumlar