- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. İstanbulda birsürü İstanbul havalimanı olmadığına göre bu
İstanbulda havalimani 3 tane var Atatürk havalimani bakirköye bağlı bir tek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because it is no longer available. İstanbulda birsürü İstanbul havalimanı olmadığına göre bu
İstanbulda havalimani 3 tane var Atatürk havalimani bakirköye bağlı bir tek
En düşük sıcaklık 7.8 olarak kayıtlara geçmiştir
İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL HAVALİMANI | 7,8 |
Zonguldakli67 abi en iyi tahmini yaptı o zaman
Yükselmiyor
Adminlerde ödül kazanabiliyor muydu
Adminlerde ödül kazanabiliyor muydu
Yönetim dereceye girerse almaz,bir sonrakiler alır ödülü Ömer
İSTANBUL HAVALİMANI NEREDE? 3. Yeni Havalimanı Avrupa yakasında Karadeniz kıyısındaki bölgede yer alıyor. Tayakadın ve Akpınar köyleri arasındaki 76,5 milyon metrekare alan üzerinde inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı, Çatalca, Göktürk Arnavutköy kavşağında ve Terkos Gölü'ne yakın bir alanda inşa edildi.9 Nis 2019
Sinan abi hata yapmış galiba şimdi Atatürk Havalimanına mı bakacağız yoksa İstanbul Havalimanına mı
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yükselmiyor
Ömer doğru istasyona bakıyor
Sinan abi hata yapmış galiba şimdi Atatürk Havalimanına mı bakacağız yoksa İstanbul Havalimanına mı
Neden hata yapayım
Neden hata yapayım
Abi İstanbul Havalimanı Bakırköy yazmışsın İstanbul Havalimanı Arnavutköy taraflarında Atatürk Havalimanı Bakırköyde ondan dedim
İstanbul havalimanı Arnavutköydeyse MGM niye Bakırköyde diyor
İstanbul bakırköyde havalimanı atatürk havalimanı ama sen yazmışsın istanbul havalimanı istanbul havalimanı arnavutköyde
En düşük sıcaklık 7.8 olarak kayıtlara geçmiştir
İstanbul, Bakırköy, İSTANBUL HAVALİMANI 7,8
Var olan istasyon
The content cannot be displayed because it is no longer available. İstanbul havalimanı Arnavutköydeyse MGM niye Bakırköyde diyor
Tmm anladım istasyonmuş özür dilerim