- Resmi Gönderi
SİNERJİ (SALLAMA) KONUSU
-
-
Ocak ayının 15'inde SSW ve Azor-Sibirya-İskandinav yükseği ile birlikte inen kutup soğukları bütün ülkemizi etkisi altına alacak ve kar kalınlığı dek yağışlarıyla İstanbul'da kar 1m'yi geçecek
-
- Resmi Gönderi
Evet dostlar. Hatay 31 Aralık gecesi yoğun kar yağışlı. İstanbulda yılbaşına kar ile girecek. İlk sinerji bizden olsun
-
- Resmi Gönderi
Evet dostlar. Hatay 31 Aralık gecesi yoğun kar yağışlı. İstanbulda yılbaşına kar ile girecek. İlk sinerji bizden olsun
İlki kaçırdın Izlanda senden erken davrandı
-
Kıyamete kadar heryere aralıksız kar yağacak ama olumsuz bir durum olmayacak
-
- Resmi Gönderi
Ne yaptın hacı arada güneş te gelsin :D
-
- Resmi Gönderi
:-D:-D. Aralıksız her yere kar yağacak. Ama olumsuz bir durum olmayacak. Böyle bir yere ulaştı mı birikim duracak. Ben beğendim
-
CAN
17 Aralık 2020 13:42 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Sinerji tahtası” Yeni Başlık: “SİNERJİ TAHTASI”. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Hepimiz böyle oluruz artık ismail1903
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. sıcaklık böyle olmasın da 1 metre kadar kar olsun isterdim
-
- Resmi Gönderi
Ocak ayının 20 sinden itibaren şubat sonuna kadar kar yağışından başımızı kaldırmayacağız. Model paylaşımlarında afrika kovalayacağız ??
-
- Resmi Gönderi
Ocak ayının 20 sinden itibaren şubat sonuna kadar kar yağışından başımızı kaldırmayacağız. Model paylaşımlarında afrika kovalayacağız ??
İstemez Afrika felan hiç kovalamam Dursun yerinde
-
Bence afrika sibirya kovalasın o daha iyi olur
-
- Resmi Gönderi
Şimdi size basit gelebilir düşünsenize hiç durmadan 1 ay kar yağacak ülke kara gömülecek herşey stop edecek. Hayalini kurun bakalım neler gelir başımıza ?
-
Bence bu Cuma ülkede kar duasına çıkılsın belki güzel bir sistem gelir de hasretiniz (Ordu'da geçen sene güzel bir kış yaşadım) diner .
-