17-18 Şubat gibi Karadeniz Geneli-Doğu Marmara-İç Anadolu -İç Egeyi etkilemesini beklediğim kuvvetli sistem beklentim var.Kafkas-Kırım hattından bekliyorum.Metrelik yeni rekorlar gelebilir
SİNERJİ (SALLAMA) KONUSU
-
-
17-18 Şubat gibi Karadeniz Geneli-Doğu Marmara-İç Anadolu -İç Egeyi etkilemesini beklediğim kuvvetli sistem beklentim var.Kafkas-Kırım hattından bekliyorum.Metrelik yeni rekorlar gelebilir
Bu tahmini 17 Şubat 2015 18 Şubat 2013 ve Şubat ortasındaki diğer sistemlerin geliş zamanlarına göre ortalamayı alarak yaptım
-
O zaman yeni sinerjiyi veriyorum 26 Ocakta Kırımdan gelen Sibirya soğukları Türkiye'nin en yüksek enleminden Kıbrıs'a kadar etkisini gösterecek.
12 Ocakta yaptığım sinerjiyi revize ediyorum Sibirya değil İzlanda olacak o :D ama yine tarihi tutturduk o bize yeter
-
Birde Kıbrıs'ı falan unutalım Kıbrıs'a kadar etki etmez
-
9 şubatta afrika atağı bekliyorum çoğu yer şubat rekorunu kıracak batıda 26-27leri gören yerler olacak
-
- Resmi Gönderi
Subat ilk günleri,yarım metre yağan kar ve hava da buz gibi.Dısari çıkınca nemli ıslak elle kapının metal koluna dokunmak gibi bir gaflette bulunduk,yapıştık kaldık.
Mart bitti hala kapıdayım yav, diye isyanın geçtiği bir sistem
Gelooooooooooo desek, sallama da sinerjinde böyle olmalı.
-
8 Şubat ya da 17 Şubat not alın
-
23-24 Şubat
-
4 Şubattakide gelebilirse müthiş olurdu
-
- Resmi Gönderi
Şubat 2.hafta
-
- Resmi Gönderi
Şubat 2.hafta