- Resmi Gönderi
24 Haziran 2021 perşembe günü saat 15:33 İstanbul da yaşanan ceviz büyüklüğündeki dolu hayatı olumsuz etkiledi
tam 5500 oraj hadisi yaşandı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur24 Haziran 2021 perşembe günü saat 15:33 İstanbul da yaşanan ceviz büyüklüğündeki dolu hayatı olumsuz etkiledi
24 Haziran 2021 perşembe günü saat 15:33 İstanbul da yaşanan ceviz büyüklüğündeki dolu hayatı olumsuz etkiledi
19 Temmuz 2022'de Tenis topu büyüklüğünde dolu hadisesi ile birlikte 4 adet hortum görüldü.
Türkiyenin Konya başta olmak üzere birçok noktası yeni yıla kartopu büyüklüğünda yoğun kar yağışları ile girdi ülkenin birçok yerinde rekor kırılırken sistemin en çarpıcı özelliği tüm yurtta kesintisiz 1 hafta kar yağışı bırakacak olması
O zaman geliyor size yılbaşı tahmini
Modeller iki gün sonra Sibiryayi üzerimize salacak giritte 970 lik tepki alcak basıncı iyice derinlesip yağış pompalyavak sibiryadan gelen sogukla kar değil adeta peçete yağacak havadan o kadar çok yagacakki yollar kapanacak devlet mecburi bir hafta sokağa çıkma yasağı verecek daha sonra oluşacak termik yüksek basınç ile karlar erimiyecek kamyonlarla tahliye etmeye çalışacak
Derken rüyadan uyanacaksiniz?
İki sıkayım da silah pas tutmasın
Sistemin en uç noktadan bizi etkileyeceğini sanmam belki kuzey kesimler onun dışında avrupa odaklı olabilir.
Sistemin en uç noktadan bizi etkileyeceğini sanmam belki kuzey kesimler onun dışında avrupa odaklı olabilir.
Yanlış yere geldin sanırım ağlama konusu ilerde 100 MT sonra sağa dön sonra kendini sal aşağı karşına çıkacak.
Yanlış yere geldin sanırım ağlama konusu ilerde 100 MT sonra sağa dön sonra kendini sal aşağı karşına çıkacak.
Orada çıktım geldim 100mt sonra sola döndüm
Orada çıktım geldim 100mt sonra sola döndüm
Püüüüü =D
20 ocak 2021 de izmirde gerceklesen kar fırtınası hayatı olumsuz etkiledi insanlar sokaga bile çıkamadı kar kalınlığı 1 metreyi buldu
Cok daraldim 10 ocakda her yer bembeyaz olacak o kadar herkesi ateş ? etmeye çağırıyorum yeter ölü toprağını atalım artık
Cok daraldim 10 ocakda her yer bembeyaz olacak o kadar herkesi ateş ? etmeye çağırıyorum yeter ölü toprağını atalim artik
he tamam
:'D