- Resmi Gönderi
:'D
Ben acemiyim az az sıkıyorum sakatlık olmasın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur:'D
Sistem gelene kadar öğren bu sıkma işini ilerde lazım olacak abi. =D
Sistem gelene kadar öğren bu sıkma işini ilerde lazım olacak abi. =D
Sistem gelince ne varsa sıkarım, kar yağınca da komple yakarım buraları :'D
18 eylül 2021 de izmirde gorulen 180 km hizli medicane ve beraberinde 3 tane büyük hortum ve 8 tane su hortumu goruldu 1 gunde 600 mm yagis aldi
Birde ben yazayım bu konuya bir sinerji de benden:
6 şubat 2021 günü CFS modelinin tahmin ettiği gibi azorun polar vortexi ittirmesi sonucu soğuklar güney enlemlere sarkacak. Soğuklar uygun basınç dizilimleri sayesinde tam gaz Türkiye üzerine ilerleyecek. Azor yandan yediği darbelere dayanamayıp eğilecek ve halihazırda karadenize doğru gelmekte olan kütleyi Türkiye üzerine hapsedecek ve bir ull gönderecek. Ull 4-5 gün aralıksız kar yağışı bırakacak en çok etkilenen bölge trakya ve batı marmara olacak. İstanbul 6 Ocak 2017 sistemini tekrarlayacak ve yer yer 1 mt kar kalınlığı ölçülecek.
Ayın 19 unda ızmirde gece sıcaklık 5 derecenin altinda olup kar yağışı olacaktır
Ayın 19 unda ızmirde gece sıcaklık 5 derecenin altinda olup kar yağışı olacaktır
Gece degilde gunduz olsa keşke
Gece degilde gunduz olsa keşke
Yagsinda gece gündüz farketmez Salih
24 Haziran 2021 perşembe günü saat 15:33 İstanbul da yaşanan ceviz büyüklüğündeki dolu hayatı olumsuz etkiledi
tam 5500 oraj hadisi yaşandı
????
İki el sıkasım geldi =D
Pwternt değişiyor , sıkalım tufekler paslanmasın
sinerji konusu nerd3
21 ağustos 2022 de izmirde görülen 3tane devasa hortum ve elma büyüklüğünde dolu kameraya yansıdı