- Resmi Gönderi
Buraya aldım yorumunu
Buraya yazıyorum yer yer yarım metre üstünde kar göreceğimiz bir EFSANE YOLDA! GÜNÜ GELDİĞİNDE BAKARIZ
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBuraya aldım yorumunu
Buraya yazıyorum yer yer yarım metre üstünde kar göreceğimiz bir EFSANE YOLDA! GÜNÜ GELDİĞİNDE BAKARIZ
Hadi herkesi ateş etmeye çağırıyorum
ECMWF ÖNCESİ SİNERJİ YAPALIM ATEŞ EDELİM DİYORUM
Ocak ayının 15'inde SSW ve Azor-Sibirya-İskandinav yükseği ile birlikte inen kutup soğukları bütün ülkemizi etkisi altına alacak ve kar kalınlığı dek yağışlarıyla İstanbul'da kar 1m'yi geçecek
:D
Aralık ayının 17'sinde demişim bunu :D
sallama serbest mi burada.
sallama serbest mi burada.
Kafana göre
ocak ortasi gelmesi kesine yakin olan sistemde,su anki goruntulere gore kiyi kesimlerin havada bile kar gormesi cok zor iken yine kiyi kesimlerde ortu olusmasi imkansizdir.cok abartiyorsunuz bazilariniz.haa uc ve yuksek kesimler ihya bile olabilir..
ocak ortasi gelmesi kesine yakin olan sistemde,su anki goruntulere gore kiyi kesimlerin havada bile kar gormesi cok zor iken yine kiyi kesimlerde ortu olusmasi imkansizdir.cok abartiyorsunuz bazilariniz.haa uc ve yuksek kesimler ihya bile olabilir..
Reis konu zaten sallama konusu. Abartılmayacakta ne yapılacak. Gerçek tahmin olsa üyelerin şahsi tahmin konusu var.
Geliyor hazırlanın 14 Ocak tan 20 ocağa kadar hayat duracak İstanbul Ankara ve bir çok şehir kara doyacak
Akşam güncellemesinden benim pek bir umudum yok açıkçası. Gfs birazdan sistemi bozarsa dahada düzeltmez gibime geliyor???
Forum'daki ilk ateşimi burda ediyorum akşam kara gömülürüz inşallah
Akşam güncellemesinden benim pek bir umudum yok açıkçası. Gfs birazdan sistemi bozarsa dahada düzeltmez gibime geliyor???
yanlış adresdesin abi ağlama konusu az ileride ?
yanlış adresdesin abi ağlama konusu az ileride ?
Sinerji yapıyorum işte. Bozsun diye ?
HS FOTOĞRAFLAR VE VİDEOLAR KONUSUNDA SON ATTIĞIM FOTOLAR İNŞALLAH ŞANS GETİRİR