Salladım zaten
Önceki yazına dedim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSalladım zaten
Önceki yazına dedim
Önceki yazına dedim
Haaa onu şakasına dedim bende
Kış bitti Şubat mart hep sıcak tarafta kalacağız lodostan kafamızı Kaldiramicaz sıcaklık rekorları alt üst olacak
:coksıcak:
İçimden bir ses bu sistem 13-14 Şubat sistemi adına 3-4 gün kala veriler endeksler modeller o kadar olumlu yöne dönecekki öyle bir güçlenecek ki blokaja kadar gidecek kar uzun bir süre yerden kalkmayacak güneşi arayacağız kar rekorları kırılacak hala arkasındayım :memnunseytan:
İçimden bir ses bu sistem 13-14 Şubat sistemi adına 3-4 gün kala veriler endeksler modeller o kadar olumlu yöne dönecekki öyle bir güçlenecek ki blokaja kadar gidecek kar uzun bir süre yerden kalkmayacak güneşi arayacağız kar rekorları kırılacak hala arkasındayım :memnunseytan:
Esra bile bana döner ama bu yaşanmaz ne reis..
Yapma be kanka ?
Yapma be kanka ?
Kalbimizi bi başka kırdılar bizim abim..
Bende de aynısı var
Bende de aynısı var
Aynısı olsa duramazsın.
Yahu Sinerji konusunu İSYAN KONUSU na çevirdiniz dostlar geçelim öbür tarafta dert kapıştıralım :D
Aynısı olsa duramazsın.
Duramıyorum zaten hocam
Yoksaaaaa ??
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoksaaaaa ??
Keşkeeeee.
3-7 Mart sistemi hayırlı olsun Blokaj arkası AR ile sistem inecek ve İstanbul'da kar yağışları gözükecek
3-7 Mart sistemi hayırlı olsun Blokaj arkası AR ile sistem inecek ve İstanbul'da kar yağışları gözükecek
Esra bile mezarında bellki çıkar gelir ama o sistem istanbula inmez..