SİNERJİ (SALLAMA) KONUSU
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu tarihte böyle senaryo çok fazla var bakalım yağış açısından mükemmel ötesi
-
Şu 67 cmlik rekoru kırsak yiter bana valla 😆
-
Bende sinerjimi ortaya koyayim 24-25 gecesi karadeniz sahil şeridi kardan kapanacak
-
bu görünen sistemler italyaya kaçacak demedi demeyin
-
bu görünen sistemler italyaya kaçacak demedi demeyin
Şimdi evet vade uzun fakar sayısal veriler bile soguk tarafta olduğumuzu belirliyor kışın 2. Yarısı zaten italyanlar bile dogu avrupayi soğuk tarfta göstermiş.
-
Şimdi evet vade uzun fakar sayısal veriler bile soguk tarafta olduğumuzu belirliyor kışın 2. Yarısı zaten italyanlar bile dogu avrupayi soğuk tarfta göstermiş.
Benim ki biraz da temenni tabiki ne güzel gidiyorduk :D
-
Benim ki biraz da temenni tabiki ne güzel gidiyorduk :D
italyaya gitmedide daha doguya gitti 😄🤣
-
İstanbul'da 5 cm örtüye razıyım.
-
- Resmi Gönderi
Şöyle 20 cm lik rekoru kıralım da öyle gideyim bu şehri Hatay'dan... Aralık sonu neden olmasın?
-
Geçen seneki kış gibi olursa çok iyi olur. Fazlasında gözüm yok
-
O kadar özledim ki 10 cm yağsa yeter fazlasında gözüm yok çok mu şey istiyom be 😂
-
İstanbul da yılbaşında Kadıköy Moda sahilde bile 20 cm örtü olacak.Amin amin amin
-
Bu da benim sinerjim
Ayın 23 ile Ocak 15 arasında bir sistem gelecek sistem de -25 ler görecez
zamanı biraz daha kısa tutsam ah ne güzel yorum olurmuş
-