Ocak sonu doğudaki tüm köy yolları kapanacak, marmara karadeniz hattı boyuncu dekler çalışacak.
Marmara da kapansın ya yollar hep Doğu olmaz ki ama
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOcak sonu doğudaki tüm köy yolları kapanacak, marmara karadeniz hattı boyuncu dekler çalışacak.
Marmara da kapansın ya yollar hep Doğu olmaz ki ama
15 ocaktan sonra istanbulda yüzlerce köy, ilçe yolları kapanacak Trakya ve Kocaeli ile ulaşım sağlanamayacak.Güney sahillerinde kar kalınlığı 145 cm iç kesimlerde 170 cm yükseklerde 205 cm bulacak 15 gün kar devam edecek 15 gün sıcaklık 0 derecenin üstünü görmeyecek.
15 ocaktan sonra istanbulda yüzlerce köy, ilçe yolları kapanacak Trakya ve Kocaeli ile ulaşım sağlanamayacak.Güney sahillerinde kar kalınlığı 145 cm iç kesimlerde 170 cm yükseklerde 205 cm bulacak 15 gün kar devam edecek 15 gün sıcaklık 0 derecenin üstünü görmeyecek.
İstanbul Karadeniz'le beraber 1500km kuzeye kayacak ve kış boyunca maksimum 5-10 gün sıfırın üzerinde sıcaklıklar göreceğiz.
İstanbul Karadeniz'le beraber 1500km kuzeye kayacak ve kış boyunca maksimum 5-10 gün sıfırın üzerinde sıcaklıklar göreceğiz.
Var bi hayalimiz :memnunseytan:
Uydudan Ülke Bembeyaz Görünüyor .....
inşaALLAH
şubat ortası gibi ,boğaz donacak, yürüyerek karşıya geçilecek
Kırım'dan Ocak 11-30 arası -20 derece bekliyorum kıyılara 40+ cm bekliyorum
Loading vereyim mi he
Loading vereyim mi he
İstanbul 2.3cm vermiş. 28 yazdığına göre Giresun. 1 metre veren yer var
İstanbul 2.3cm vermiş. 28 yazdığına göre Giresun. 1 metre veren yer var
ben sedece Giresuna bakmam burası forum Giresun için olsaydı sadece söylerdim
Ocak, Şubat ya da Mart ayında kar yağacak bok
Hşşşş
Sibirya T.Y.B(GUGUL) mesajımı beğenip konuyu hatırlattığına göre sallayalım bakalım. 17 Aralık 2022 İstanbul’a ilk kar düşecek
Bu sene izlanda ab si yeni rekor kıracak 850de grönland ve çevresinde -50 ve aşağısında sıcaklık göreceğiz
Ordu bu sene tarihinin en çok kar yağışı olan yılını geçirecek kar rekorunu kıracak
Ben uludağa 3. 80 kar bekliyorum bursayada 40 cm samsunada 55 cm .
Hataya 16 Aralık , 3 Ocak , 19 Ocak 28 Ocak'ta örtüsüz ve hafif örtülü kar düşecek. 19 Ocak ülke sistemi olur. 12 şubat da 24 cm ile rekor kıracağız. Güneydoğu ve Doğu Akdeniz efsanesi bir sistem ile