Ocak Ayı'nın 18-30 arası illaki bir şeyler olacak milli tarihlerimizdir.🥶
SİNERJİ (SALLAMA) KONUSU
-
-
15-20 ocak diyorum bende
-
20 ocak
-
gönül 9 ocak der ama nafile
O sistem kaçtı kışın potansiyelinin yarısı yok oldu
-
8-13 Şubat.
-
Daha önce 17 Ocak olarak belirttiğim başlangıç tarihini, 24 Ocak olarak guncelliyorum. Geçen seneki tarih. Geçen sefer küreme bakmamıştım Beyler, hanımefendiler. 24 Ocak'ta yüzyılın kar firtinalarinin başlangıcına hazır olun! yilbaşı5
-
......,iki hafta kaldı...
-
20 26 ocak sistemi
-
....15 gün evlere kapanmaca...
-
....15 gün evlere kapanmaca...
Asiri sicak atak yüzünden evden cikamamak
-
Asiri sicak atak yüzünden evden cikamamak
İzmirde küçük çaplı sel olmuş senin orda durum ne
-
İstanbul’a ilk kar 8 Aralık gecesi düşecek 😁
-
31 Aralık 2024 gecesi, yılbaşına saatler kala İstanbul'un bazı semtlerinde kar diz boyuna ulaşmıştı. Tam 9 yıl sonra müthiş bir kar fırtınası ile yeni yıla merhaba
-
31 Aralık 2024 gecesi, yılbaşına saatler kala İstanbul'un bazı semtlerinde kar diz boyuna ulaşmıştı. Tam 9 yıl sonra müthiş bir kar fırtınası ile yeni yıla merhaba
Hocam inşallah gerçek olur
-
.....ve hatta 31 Aralık sabah saatlerinde başlayan tipi, 3-4 gün aralıksız sürüp bitmişti.."Tamam bu sene bu kadar" derken, 7 Aralık'ta bu kez daha da soğuyan hava, daha da biriken nem ve azorun "buyur kardeş" demesi üzerine Omsk,Novosibirsk ve Yakutsk karışımı akıncılar, (kısaca Sibirya) kuzeyden istilaya başlamıştı. Meteoroloji şaşkındı ,havaların sesi sitesi, ilgiden defalarca çöktü .İstanbul'da yeniden başlayan tipi, Ocak'ın ortalarında Bakırköy'de bile 1,5 metre yüksekliğe ulaşmıştı.! Kimse artık ne olacağını kestiremiyordu. Zira 1987 sistemi Mart'ta geldiği için en azından bitebileceği tarih de tahmin edilebilirdi. Oysa bu, henüz sene başıydı.!
-