Bence bu Cuma ülkede kar duasına çıkılsın belki güzel bir sistem gelse de hasretiniz (Ordu'da geçen sene güzel bir kış yaşadım) dinse .
Önce gfs kar sistemi versin ondan sonra diyanet kar duasına çıkar:)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBence bu Cuma ülkede kar duasına çıkılsın belki güzel bir sistem gelse de hasretiniz (Ordu'da geçen sene güzel bir kış yaşadım) dinse .
Önce gfs kar sistemi versin ondan sonra diyanet kar duasına çıkar:)
Beyler iş farklı noktalara gitmesin lütfen? diyanet, siyaset o taraflara çekmeyin konuyu.
Beyler iş farklı noktalara gitmesin lütfen? diyanet, siyaset o taraflara çekmeyin konuyu.
Yok abi ben siyasi anlamda demedim ben o konulara asla karışmam. Yanlış anlaşıldıysa özür diliyorum herkesten
Allah dualarımızı kabul eder anlamında söylemek istemiştim
Amin inşaallah
4 Ocak'ta İstanbul'da yerlerde 39 cm kar olur.
4 Ocak'ta İstanbul'da yerlerde 39 cm kar olur.
40cm altı kurtarmaz hocam
Allah dualarımızı kabul eder anlamında söylemek istemiştim
Âmin kardeşim. Duâ edin icabet edeyim diyen bir Rabb'imiz var. Yeter ki istemekten vazgeçmeyelim.
"Hani İbrahim ve İsmail, Kâbe’nin temellerini yükseltiyor (bir yandan da şöyle dua ediyorlardı:) “Rabbimiz bu ameli bizden kabul buyur. Şüphesiz ki sen, (işiten ve dualara icabet eden) Es-Semi’, (her şeyi bilen) El-Alîm’sin.”
Bakara suresinden bir ayet.
Bu yıl 2004 gibi başlayacak peşinden 2017 gelecek 85 gibi sürecek 87 gibi bitecek toplamda 50 gün kar yağışı kıyılarda 1.5 mt iç ve yükseklerde 2 ile 2.5 mt kar
Sinerji merkezi değil sallama merkezi desek daha iyi olacak.
Sinerji merkezi değil sallama merkezi desek daha iyi olacak.
Olabilir aslında
Ya bı çekilin şurdan,rahat rahat atıp tutacaz
Konuya admin,yönetici,baskan bölge sorumluları vsvs giremez.
Ben hariç
Ya bı çekilin şurdan,rahat rahat atıp tutacaz
Konuya admin,yönetici,baskan bölge sorumluları vsvs giremez.
Ben hariç
He he ben üyeyim he he
Hadi bende bir tahmin yapayım 12 ocakta fena bir sistem gelecek istanbul hatta izmir ,mersin ,adana gibi kıyı şehirlerinde bile kar örtüsü bırakacak
8 ocak 2021
Yurdumuz yer yer 5 gün sürecek , soğuk hava dalgası altında giriyor, yagislar kiyi ege de dahil olmak üzere bir cok yerde kar seklinde olucak,Kar yağışı Marmaranin güneyi; Biga-Bandirma- manyas- gönen-susurluk- karacabey hattında cok siddetli olmasi bekleniyor =D