https://tr.motor1.com/news/464217/bm…rlu-m2-videosu/
BMW kardeş, Taklitler aslını yüceltir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhttps://tr.motor1.com/news/464217/bm…rlu-m2-videosu/
BMW kardeş, Taklitler aslını yüceltir
Passat
The content cannot be displayed because it is no longer available. Passat
Valla hocam ben bu Passat antiliğini anlamıyorum. Önüne gelen şu araca çamur atmasını biliyor. Halbuki sınıf gereksinimlerini en iyi karşılayan araç bence. D sınıfı benim için geniş konforlu ve prestijli araçların sınıfı. Passat kalem gibi araç doğrusu. Konforu yalıtımı malzeme kalitesi on numara. İç hacim olarak ilk sıralarda kardeşi Superble kapışır. Ama bizim yılan apaçi milletimiz sırf 180bg ve iyi yol tuttuğu için 508 insignia mondeo alınmalı diyor. E be kardeşim, performans odaklı düşünüyorsan bu paraya 2.0 C sınıfı bir sürü araç var zaten değil mi? Neden balina gibi arabalarla viraj dönüp laptime yapmaya çalışıyorsunuz değil mi?
şaft nedir ne işe yarar arabalara bu aralar ilgim arttı
Öneririm.
Eren tamirat tadilat eski yeni denk gelince Mutlaka bakıyorum.
Şaft çoğu aracın arka koltuğunun ayarını bozan çıkıntiya neden olan olarak gözüme çarpar
Bloomberg de Top Gear da tavsiyemdir.Hem gırgır hem araçları görmek açısından.
her konuda akıl verenler 😂😂
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Aynen de böyle oluyor
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
😂😂
Aynen de böyle oluyor
M.A.N
1900 lu yıllarda traktör üretimi yapan firma daha sonra kamyon taleplerinin fazla olması nedeniyle kamyon üretimine geçti traktör üretimini durdurdu.
1940 sonrası ise tekrar üretime başlamış
1950'li yılların a doğru ünlü marka Porsche ile birleşip traktör yapımına soyunmuşlar.
Sonra yolları ayrılmış
Aşağıdaki 1951 model dört çeker bir traktör hala faal ülkemizde bir cifcide..
1951 ve 4 çeker ...Sınırlı sayıda üretilmiştir.
Bu da ünlü Porsche firmasının traktörü Porsche müzesi'nde sergileniyor
Yarışma sohbetinde yazdım madem paylaşayım dedim
5.5 milyon lira değerinde olan yeni Cadillac Escalade :coksıcak:
Videosu Doğan Kabak YouTube kanalında var.