- Resmi Gönderi
O coğrafyaya fazla hakim değilim. Malesef yorum yapamayacağım
Teşekkür ediyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturO coğrafyaya fazla hakim değilim. Malesef yorum yapamayacağım
Teşekkür ediyorum
Merhaba tesekkur ederiz. İlk sorum 26-27 sinde trakya nasıl olur sizce? Ve ocak ayını nasıl geçirebiliriz? Bu arada konumum:tekirdağ
Merhaba tesekkur ederiz. İlk sorum 26-27 sinde trakya nasıl olur sizce? Ve ocak ayını nasıl geçirebiliriz? Bu arada konumum:tekirdağ
Hoşgeldiniz hocam siz o kar yağışı nerede olursa olsun oraya koşan meşhur Jermo musunuz yoksa?
Hoşgeldiniz hocam siz o kar yağışı nerede olursa olsun oraya koşan meşhur Jermo musunuz yoksa?
Hoşbulduk evet benim? monoton arkadaşın düşüncelerini merak ettim
Jermo . Vade yakınlaştığında detaylı analiz yapacağım. Etiketlerim sizi
Bu 26-27 si çok kafa karıştırıcı oldu bizim bölge adına bklm kısmet artık tesekkur ederim kardeşim kolay gelsin.
Kardeşim sana birşey danışmak istiyorum.1 haftadır üzerine düştüm . Negatife PDO yıllar hep Aralık ocak 15 kadar Avrupa ataklı sistemler 15 den sonra genelde Sibirya gelmiş çoğu sene bazı senelerde ilk sağlam sistemi orta ve doğu Karadeniz almis .genel olarak ilk kıyılara karlı sistem 15 sonra gelmiş gayette hoş gelmiş bu sende negatif PDO görülüyor son veriler düşüncelerini merak ettim bu konuda bilgi sahibimsin
Sarp Özdoğan usta ocak sizce elden gider mi ? Yoksa ciddi bir salınım beklentiniz devam ediyor mu ?