Avusturalya Orman Yangınlarının ve Volkanik Patlamaların Atmosfere Etkisi ( Judah Cohen onaylı bilimsel çalışmam)

• 1991'de Pinatubo Dağı patladığında atmosefere salınan partiküller güneş ışınlarını soğurarak bölgede ve çevrede daha soğuk bir yüzey havasına neden olmuş. Bu patlamada da muhtemelen aynı sonuçlar gözlemlenir fakat daha geniş bir alanda nasıl etkileri olur hep beraber izleyerek öğreneceğiz

Sarp bey1991 dekinden güçlü 1883 dekine yakın deniliyor nasıl v2 deniliyor ?

• Bu patlama 91 yılındaki patlamanın en az 2 3 katı gücünde

bu tür patlamalar bin yılda onbin yılda bir gerçekleşiyor diye biliyorum yalnışsam düzeltin

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    pinatubo

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    tonga

...

• Bu patlama 91 yılındaki patlamanın en az 2 3 katı gücünde

bu tür patlamalar bin yılda onbin yılda bir gerçekleşiyor diye biliyorum yalnışsam düzeltin

pinatubo

tonga

Doğru söylüyorsun 2022 de ki patlamanın modern çağda gerçekleşmiş bir emsali yok

• Doğru söylüyorsun 2022 de ki patlamanın modern çağda gerçekleşmiş bir emsali yok

Nasıl oluyorda V2 deniyor anlam veeemedim ?

Arkadaş çapı 500 km müthiş birşey 35 km yükseklik çıkmış

• Resmi Gönderi

Nasıl oluyorda V2 deniyor anlam veeemedim ?

Arkadaş çapı 500 km müthiş birşey 35 km yükseklik çıkmış

Biraz daha zaman ve biraz daha bilgi akışıyla sonuç meydana çıkar sanırım..

Hala muamma ve karmaşa devam ediyor Odesay