aysonu aybasi gibi efsane potansiyeli olan sistem var...
Şükür Kavuşturana
-
Efsane-Semih -
13 Ocak 2021 21:36 -
Kapalı
-
-
Efsane-Semih Hocam biz efsaneyi yaşadık Zonguldak-Bartın olarak her 4 senede ocak ayı ortasında böyle yapıyor darısı diğer bölgelere
-
- Resmi Gönderi
aysonu aybasi gibi efsane potansiyeli olan sistem var...
hocam beklemedeyiz...
-
Semih hocam degerli bilgi ve tahminlerinizin detayinı sabırsızlikla beklemekteyiz ..takipteyiz tşk..
-
hocam gozunu veyim trakyayi unutma malum hep kuru soguk yiyoruz.gecenki sistemde ayaklarim morardi soguktan .
-
ya donduk be afrika gelmeli acil
mehmet burayı terket :D
-
- Resmi Gönderi
Boşverelim hocam kim ne demiş önümüze bakalım, modelimizi tahminlerimizi takip edelim, değerli Semih hocamızı yıpratmaya yönelik söylemleri buraya taşımayalım
-
hocam gozunu veyim trakyayi unutma malum hep kuru soguk yiyoruz.gecenki sistemde ayaklarim morardi soguktan .
Ecm sizi unutmadi.yarim metre kar verdi.
Sistem efsaneye dondu. Bugun ipucu vermistim.
-
Umarım bu sefer küçükçekmece-avcılar-Bahçeşehir hattı da kar alır. Ay sonu
-
hocam avrupa yakası olarak 17-18 ocak sistemi vasat kaldı. önümüzdeki sistem nedir şansımız?
-
- Resmi Gönderi
Hocam iç Anadoluyu nasıl etkiler yorumunuzu merak ediyoruz
-
Hocam afyon için bişey çıkmazsa kış bitmiştir artık?
-
Ocak sonu şubat ilk hafta içinde büyük balina saklı Semihim.
-
semıh bey saygılar.sıstem efsaneye dondu derken trakya ozelınde mı yoksa yurt genelınde mı.?
-
semıh bey saygılar.sıstem efsaneye dondu derken trakya ozelınde mı yoksa yurt genelınde mı.?
Ecm oyle demis. Benimde o yonde bi beklentim var ama henuz erken. Sogumanin gucu a.b nin rotasi onemli.takibe devam.
-