Doğu Avrupa diyo polar atak diyo Batılıma ihtimali çok çok düşük diyo... Hala oturuyor musunuz ? Takın gözlükleri göbek atma zamanı :D :'D
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
- Resmi Gönderi
Niye almayalım başkan ? Mjo önemli bir yere kadar. %5 ini oluşturuyor atmosferin
Atmosferin %5 lik kısmı mjo ise geri kalan %95
Kısmıda bizim için önemli
-
Şuraya bir kar haritası bırakalım
15 günlük kar haritası dekler ateş ediyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
- Resmi Gönderi
Şuraya bir kar haritası bırakalım
15 günlük kar haritası dekler ateş ediyor
Ne haritalar gördük konuma 230 cm veren %100 kar diyagramıyla yağmur yedik gözle görmeden inanmam artık :))
-
o nasıl dek bandı hedefini bodrum Marmaris çevirmiş ilerliyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
Ne ara dusus gostermeye basladi bunlar daha dün full pozitif idi Güzel güzel.
-
Vallaha su görüntüler müthiş hele yağış skalası dek bantları goruyorum umutla takibe devam
-
Eğer hafif bi batılama olursa istanbul için şenlik olur şuan ki görüntülerden sonra -10 lara kadar görürüz uzun yıldan sonra istanbulda aralık ayında güzel manzaralar bizi beklio Allahın izniyle Hayırlı geceler
-
biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama şöyle söyleyeyim aralığın 10 itibaren soğuklara hapsolacağız İstanbul için sınırda sistemler gibi dursada özellikle 15 sonra yer yer süpriz yapacak noktalar var
Özellikle Aralık ayının son haftasında bomba saklı hadi bunuda vermiş olayım.
23 Aralık'ta yaptığım tahminde belirttiğim gibi
Hedefe doğru ilerliyoruz inşallah hepsi gelecek Aralık tahminlerimin ...Kasım ayında yaptığım 3 tahminimdede başarılı olmuştum.
Aralık 15 sonrası soğuk taraftayız sistemler adım adım soğuyarak geliyor 21. Sitemin arkasından tekrar bir sistem var aslında sistemler silsilesi diyebiliriz buna.
-
- Resmi Gönderi
23 Aralıkta kar var o zaman
Tebessüm olsun diye yazıyorum 23 Aralıkta yaptığın tahmin başarılı olsun bir zahmet Aralık 8 bugün
-
- Resmi Gönderi
23 Aralıkta kar var o zaman
Tebessüm olsun diye yazıyorum 23 Aralıkta yaptığın tahmin başarılı olsun bir zahmet Aralık 8 bugün
Bizde Ekim ayında demiştik başkan 24 Aralık diye. Hatta tüm sırrı bozduk😅
-
- Resmi Gönderi
Aynen öyle istersen ekran veya alıntı atabilirsin
Arkadaşlar samimi yazıyorum kimseyi kırma niyetimiz yok .
-
Kayma olmazsa En geç 22 aralık sistemin kırıntılarını görmeye başlarız ekmeğimizi alırız hayırlısıyla
THE_AZOR tebrikler hocam umarım tahmininiz tutar
-
İstanbul'da 22-23 Aralık kar zor ama şunu söylüyorum bilmiyorum diğer değerli tahmincilerimiz söyledimi yılbaşında kar var
-