- Resmi Gönderi
Emre ben ne yazmışım oradan görmüyor musun? Yahu neyse kapa konuyu sen benim derdimi anlamamışsın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEmre ben ne yazmışım oradan görmüyor musun? Yahu neyse kapa konuyu sen benim derdimi anlamamışsın
EmreKaya Perşembe günü yağış sabah saatlerinde kesiliyor. Avrupa bölgesinde gece bitiyor Anadolu yakasında sabah saatlerinde bitmiş oluyor.YANİ PERŞEMBE GÜNÜ YAĞIŞ YOK CUMA YOK
olamayan yağışda nasıl yağsın.
Sen boşver başka siteleri bizi takip et yazılanları oku yeter.:komik:
Emre ben ne yazmışım oradan görmüyor musun? Yahu neyse kapa konuyu sen benim derdimi anlamamışsın
Ben anladım senin derdin benim dediğim Ataşehire sulu kar yağıyor cümlesi ben o anda sulu kar yağıyor sandım ve o anlık heyecanla yazdım hayırlı geceler
Winter kardeş yazımı okusana bir bak, Allahımm.. Sen benim yardımcım ol sabır ver bana
Sakin olalım ve yetkili arkadaşlar yazmayın mola
şu yazımı okusan sanan yeterdi..
EmreKaya Perşembe günü yağış sabah saatlerinde kesiliyor. Avrupa bölgesinde gece bitiyor Anadolu yakasında sabah saatlerinde bitmiş oluyor.YANİ PERŞEMBE GÜNÜ YAĞIŞ YOK CUMA YOK
olamayan yağışda nasıl yağsın.
Sen boşver başka siteleri bizi takip et yazılanları oku yeter.:komik:
Winter kardeş yazımı okusana bir bak, Allahımm.. Sen benim yardımcım ol sabır ver bana
Emre kaya okuduk inşallah perşembe cuma kar gelir örtü yapacak mı? Peki beklentin nedir?
EmreKaya son boşver biz seninle güzel tahminler yaparız sinir olma, sinirlenme gerek yok ama bizler zaten olacak günleri tek tek yazıyoruz.
Kendince olan uzak tahminlerini yaz yakın anlık olanları yazma burda başka kişilerde var sadece biz değiliz yanlış anlarlar anlık yanlış bilgi vermeyelim.
Emre kaya okuduk inşallah perşembe cuma kar gelir örtü yapacak mı? Peki beklentin nedir?
"BENİM" beklentim perşembe gününden yana, cuma günü sulu kar veya kar beklemiyorum (İstanbul için) perşembe günü ise İstanbulun yüksek kesimleri örnek verirsek Çamlıca gibi yerler de 2-4cm kar örtüsü bekliyorum ama bu örtü 3-4 saate de gider küçük çaplı ufak bir sistem zaten Sinan Abimin dediği 8 ocak sistemi 3-5 gün değişiklikler olabilir, o sistem tabii ki daha sağlam olur.
Bu arada ben tahminci deilim veya olağan üstü tahmin yeteneklerim yok tutadabilir tutmayadabilir, kırdığım kalpler için tüm ailesinden özür diliyorum özellikle CAN ve >>>WinteR<<< `dan ❤ Ben sizin küçüğünüzüm tüm Hs ailesinden bile küçük yaşa sahip olabilir yaşım 13 yani mart 9 da 13 dalga geçermisiniz bilmem.
Bu arada ben tahminci deilim veya olağan üstü tahmin yeteneklerim yok tutadabilir tutmayadabilir, kırdığım kalpler için tüm ailesinden özür diliyorum özellikle CAN ve >>>WinteR<<< `dan ❤ Ben sizin küçüğünüzüm tüm Hs ailesinden bile küçük yaşa sahip olabilir yaşım 13 yani mart 9 da 13 dalga geçermisiniz bilmem.
Neden dalga geçelim.Bu işin yaşı olmaz.Senin gibi genç arkadaşlarımız fazlaca.
İler de sizler sazı alır calarsınız.Bizlerde tempo tutarak eşlik ederiz
EmreKaya kardeşim bende senden özür diliyorum kusura bakma hakkını helal et.
EmreKaya kardeşim bende senden özür diliyorum kusura bakma hakkını hela et.
Senin üzerinde bir hakkım varsa helal olsun
Senin üzerinde bir hakkım varsa helal olsun, Asıl sen helal et.. Sana demeğimi bırakamadım çok özür dilerim
Helal olsun kardeşim ne demek aile içinde ara sıra olur öyle ufak şeyler can sıkmaya değmez