sabah - öğlen farkı 144 h
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
işi bozabilir
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
bu sistemin vadesi daha çok uzun dediğim gibi martın 3.haftası ve 4.haftası kritik geçiş dönemleri ya orta avrupa yada batı
-
bu sistemin vadesi daha çok uzun dediğim gibi martın 3.haftası ve 4.haftası kritik geçiş dönemleri ya orta avrupa yada batı
Üstümüze gelebilir gibi aslında
-
Bir önceki güncellemede soğuklar daha uzak kalmıştı Şimdi sınıra dayandı
-
Üstümüze gelebilir gibi aslında
fotoğrafta işaretlediğim yer bozacak demiştim
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Azorun yükselmesine engel oluyor dimi hocam ? yanlışım varsa düzeltin azoru kırıyor
-
Azorun yükselmesine engel oluyor dimi hocam ? yanlışım varsa düzeltin azoru kırıyor
aynen orda ingiltere üzerindeki yüksek basınçı bozuyor ve yatırıyor o yatınca yüksek basınçta gelen sistemi doğuya sürüklüyor
-
En azından sinyali aldık gibi birşey 20sinden sonra dananın kuyruğu kopacak gibi
-
Yağış sıkıntısı olmaz inşallah
-
Mart kapıdan baktıracak ses çıkaran yok. Mart ayında -8 girmesi hiç kolay olmaz. Şansa bak:'D. Yağış azcık daha artsa havada da kar var diyebiliriz. Ama şuan öyle yağış ki izlemeye bile değmez. Hatta gözünde sıkıntı olanlar farkına bile varmaz
-
Harbiden. Niye hiç şaşıran yok ben şuan çok şaşkınım. Mart ayında o sıcaklıklar ölçülmesi benim için büyük bir şey
-
mgm bolgem adina 3 gun kar vermis
-
Ayın 23 ü Çok büyük bir sürpriz yaşayabiliriz. Takipte kalın. şimdilik ihtimali düşük tutun. Ama ihtimal her an bip yapabilir
( bir anda yükselebilir) onuda belirteyim
-
27 mart civarı gazetelerde "İstanbulda hayat durdu, yollar kapandı" gibi şeyler görürseniz şaşırmayın derim ve beklerim.
-