Kutup soğukları inerken morlukların kopmaması lazımdı ama iyiydi yinede.
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
bizi hala soğuk tarafta gösteriyor. Bu kış tek sistemle bitmeyebilir
-
- Resmi Gönderi
-
Ana çıktı sıcak çıktı çıkacaktır büyük ihtimalle balkanlara hapsetti resmen böyle gelmesi bana göre çok zor 1055lik bir yb de abartı geldi ukmo çok güzel gfs senaryo ortalaması da güzel ilerliyor ana çıktı uçuk bir çıktı oldu
-
- Resmi Gönderi
-
Öğle çıktısında amerikan modelinin balkanlara biraz daha sapma verdiğini belirtmiştim akşam onu gördük.Azor batılayınca balkanlar riski ortaya çıktı.Ancak ülke sistemi olmasını istiyorsak bodoslama girmesi gerek bu arada iki sistem olarak gelebilir.Akşam çıktısı Megakent adına yine de iyi ama beklenti yüksek o bile yetmiyor :D
-
ben öğlenden daha mutluyum. Ukmo,gem,icon,gfs bunu desteklemişse ecm hayli hayli destejler. Önemli olan sistemin gelmesi. Daha dün sistem beklentisi bitmişti.
-
Kontrol sevgililer gününe özel taksim meydanında yürüyüş ile tipi eşliğinde kuvvetli kar veriyordu ki sokağa çıkma kısıtlaması aklıma geldi
-
GFS'den sevgililer günü kutlama mesajı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
KONTROL Bey diyeceksiniz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Benzetme gibi benzetme
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. KONTROLE BAKMAYIN
-
Şu izobarlara bakar mısın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
inşhaAllah olur inşhaAllah
-
28 i gif olarak atabilecek olan var mi? Hatira olarak kalsin. Soğuk üstümüzde dolanıyor
-