Son güncellemelerden AB veriyordu yok oldu. Siklonik yağış alamadık henüz. Dek, destekli ama çok cılız
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
CAN abi üstümüzde - 28 çekirdek var ama soğuklar bi türlü - 10 üstüne çıkamıyor sebebi ne?
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
CAN abi üstümüzde - 28 çekirdek var ama soğuklar bi türlü - 10 üstüne çıkamıyor sebebi ne?
Çok esrarengiz bir biçimde siklon sistem üstümüzde 2 gün durduktan sonra oluştu diye giremiyor. Siklon soğukları çeker.
Şimdi yavaştan girmeye başlayabilir 1010mb ile.
-
Yönünü şaşırdı ingilteteye yol aldı.
-
- Resmi Gönderi
Ben bu kadar kuvvetli bir soğuğa siklonun 2 gün boyunca oluşmaması senaryosuna inanmam dostlar. Takip edelim yine güncellemeyi ama o detay bana ağır saçmalık gibi geldi
-
- Resmi Gönderi
-
O siklon gelse buralar bayram yeri olacaktı 2 gündür bekliyoruz. TÖVBE TÖVBEEEEE
-
Ne bu 850 hpa merakı anlamış değilim. Bu tip sistemlerde 0 izotermi girdiği an kar başlar. Daha sisteme 1 hafta var her güncelleme - 10 girmiş - 14 girmiş diye olaya bakarsanız kafayı yerseniz benden demesi.
-
az sonra azor tekrar bağlantı kuracak yuksekle. Blokaj gelebilir
-
- Resmi Gönderi
-
devami iyi olur
-
Ull yukarıdan kopmuyor.
-
- Resmi Gönderi
Ne bu 850 hpa merakı anlamış değilim. Bu tip sistemlerde 0 izotermi girdiği an kar başlar. Daha sisteme 1 hafta var her güncelleme - 10 girmiş - 14 girmiş diye olaya bakarsanız kafayı yerseniz benden demesi.
İmza.
Önemli olan sinoptik görünüş. Bu güncellemede siklonun aşırı geç oluşması bana saçma geldi tekrar söyleyeyim. Soğuklar ve 500mb geç de olsa giriş yapmaya başlıyor.
-
can hocam.sız hanı uzman sayfası bolumunden yorumlama yapıyordunuz?bu sayfa dısında hani.ordan yapılmayacak mı artık uzman yorumları?
-