- Resmi Gönderi
372 h gfseu-0-372.png
Meşhur Trakya ve Ankara boşluğu yağış haritasında belli oluyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur372 h gfseu-0-372.png
Meşhur Trakya ve Ankara boşluğu yağış haritasında belli oluyor
Sabah güncellemesi en iyisi
384 h gfseu-0-384.png
Gayet güzel bir GFS 0Z güncellemesi sona ermiştir.
Sabah güncellemesi en iyisi
Modeller her gün 1 tık 1 tık kafa karışıklığını gideriyorlar
Dün endekslerin negatif sonucunu görüyor fakat nötr sonucunu görmüyordu Allaha şükür nötr sonucunu az çok belli etmeye başladı çok daha iyi bir sinoptik olabilir
Modeller her gün 1 tık 1 tık kafa karışıklığını gideriyorlar
Dün endekslerin negatif sonucunu görüyor fakat nötr sonucunu görmüyordu Allaha şükür nötr sonucunu az çok belli etmeye başladı çok daha iyi bir sinoptik olabilir
Yavaş yavaş endekslere uyuyorlar
Neyseki sabah dozumuzu aldık 6 saat kafamız rahat ağlayan sızlayan olmayacak
gem de 12 sine minik bir sistem vermiş
Gfs nin verdiği sistem ile neredeyse aynı
Gfs nin verdiği sistem ile neredeyse aynı
Mevsimin son sistemi benim için uzun soluklu olabilir , daha güzel çıktı görmek istiyorum ben
Sizler adına
Mevsimin son sistemi benim için uzun soluklu olabilir , daha güzel çıktı görmek istiyorum ben
Sizler adına
Ben Akdeniz sahil şeridinde yaşamama rağmen hala ümidim var. Belli de oluyordur. Sabah öğle akşam gece güncelleme paylaşıyorum. ??. İnşallah daha güzel bir çıktı görürüz de kar görmeden kapatmayız sezonu. Ama olmasa da olur. ?
Sinan abi hani bu 6 Ocak sistemi vardı ya 2017 de bi o zaman kar yağmıştı bana çoktu baya öyle bi kar alma şansımız yokmu abi çok güzel bi kar vardı ya. O yıldan sonra ben bidaha hiçbi kış kar görmedim abi. Benim anlamadığım lanina kışları sert geçmiyormuydu abi sence seneye kışın bu kıştan daha mı iyi olur abi. HAYIRLI SABAHLAR.
Ay ortasını bekle sistem için
Bu kış bitmeden bir sonraki sene için neden intihar edeyim kendimi .