Azor şöyle kuzey batılı dikey bir pozisyon olsa şuan elimizde kahve sistemin potansiyelini ölçerdik.
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Eger aklımdan geçen şey olursa fena olur. burası karışır. Grönland azor blokajı üstüne kutup yükseği.
-
-
biraz batili olsa ne güzel olurdu. Bu izlanda sinir etti beni
Bu sistemin bu şekilde duruşu bile bize avantaj. Bir hamleye bakar geri çekmek için
-
Bu sistemin bu şekilde duruşu bile bize avantaj. Bir hamleye bakar geri çekmek için
Hocam yine yükseliyor azor ama batidan. Acaba vuze mi yoksa italyaya mi gider ?iki siklon arasindan yükseldi
-
Şu ispanyanın altındaki siklon daysonla mı yapıştırdılar Bi git patla kaç saat gün oldu yahu.
-
-
-
gidişat hoşuma gitmedi. Bunu da doğuya atti maalesef. Kaçan balik büyük oldu. Sabaha bakalım artik
-
Sistemin inişi gelişi şuan ayakta durmasını saglayan iskandinav yükseğine teşekkürler.
Azor yükseliyor batısındaki siklonu kuzeye atmayıp dogulatırsa sistem tam girmeden gider.
-
-
Ufak gözüken ama ciddi anlamda önem arz eden pürüzler var. Şuan ki sistemde yaşadığımız olay mart başı beklenen sistemde daha gelmeden devreye giriyor. Ve sistem daha girmeden doguluyor.
Bu ufak ama büyük önem arz eden durumları yakın takip etmek lazım.
AO ve nao verileri pozitif görünümler veriyor bu tarihleri karışılaştırmak gerekli.
Modeller de mjo ao ve nao verilerine dayanarak senaryolar hazırlıyor.
-
ben uyuyorum. Herkese iyi geceler. Saadet eline sağlık şimdiden
-
-
Şuan model çıkmadık candan ümit kesilmez modun da ilerliyor azor çok iyi konumda yükseliyor.
-