- Resmi Gönderi
Anladım Harunsalman hocam ama dediğim gibi ayrılmak için bir neden göremiyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnladım Harunsalman hocam ama dediğim gibi ayrılmak için bir neden göremiyorum.
Anladım Harunsalman hocam ama dediğim gibi ayrılmak için bir neden göremiyorum.
Valla hocam kendimi kötü hissettim. Biraz seert yazdım. İlginiz için sağolun. Ne diyecek bakalım.
Çok teşekkür ederim. Sende çok cana yakınsın. Tarantula beye mesaj attım. Eğer benim yüzümden yazmayacaksa ayrılırım. Yok eğer konuyu kapatacaksa sıkıntı yok. Bende çok sevdim burayı. Neyse bir mesajı görsün bakarız sonrasına.
Hayırlısı olsun hocam çok sagolun
GFS paylaşacak varmi arkadaşlar müsait olan
GFS paylaşacak varmi arkadaşlar müsait olan
Sen varsın hocam :D
Ben yattım. Paylaşamam :-D
Çok teşekkür ederim. Sende çok cana yakınsın. Tarantula beye mesaj attım. Eğer benim yüzümden yazmayacaksa ayrılırım. Yok eğer konuyu kapatacaksa sıkıntı yok. Bende çok sevdim burayı. Neyse bir mesajı görsün bakarız sonrasına.
Harun seni yakaladım ne yapıyorsun burda hatırlatayım gece senle baya nöbet tuttk Batman için o gün ???
Hocam teldeyim yoksa istedigin gfs olsun
Sistem yok halen
Harun seni yakaladım ne yapıyorsun burda hatırlatayım gece senle baya nöbet tuttk Batman için o gün ???
buraya da mı geldin. Hoşgeldin.?? Neyse burayı meşgul etmeyelim. İstersen mesaj at konuşuruz.
Ulan ispanya ne inatçı çıktın be
Her taraf siklon kaynıyor. Sağlam bir YB oluşursa belki bişeyler görürüz.
ölmüşüz toprak atanımız yok. Bu ne biçim şans. Br kere de olumlu değiş kardeşim.
polar atak alacak mıyız?
Pozitif endeks görüntüsü ama öyle bir durum yok