Ankaralı neden ümit keselim düne kadar hepimiz onu bekliyorduk
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Çöp güncelleme
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-Ümidinizi bir güncellemede çer çöp eden umutlarınızla oynayan bir model söyler misiniz beyfendi?
+Kolpacı GFS
-
o soğuklar tepede dolaşır durur bizede belki -4 gelir coğrafya olarak ben ümidimi yitirdim kar yağışı görmek isteyenler 1000 rakım ve üstüne çıksın
-
- Resmi Gönderi
216 h
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Abiler biraz gerçekçi olun. Şubatın 12 13 ünden önce sistem beklemek hayalcilik oluur sadece....
-
- Resmi Gönderi
Ankaralı neden ümit keselim düne kadar hepimiz onu bekliyorduk
Ayın 6 si için dedim istiyorsan ümit edebilirsin
Ay ortası içinde vade uzun takibe devam ediyorum
-
Abiler biraz gerçekçi olun. Şubatın 12 13 ünden önce sistem beklemek hayalcilik oluur sadece....
Eskiden gayet normaldi ama son yıllarda hele hele 3 yıldır tam hayal oldu
-
- Resmi Gönderi
Eskiden gayet normaldi ama son yıllarda hele hele 3 yıldır tam hayal oldu
Hiçbir alakası yok. O tarihte sistem gelme olasılığı çok düşük. Beklediğimiz tarihler de o tarihler değil. Ayın 13 ü ve sonrası
-
üzülmeniz gereken şey ayın 7 'sindeki soğuk değil. Bize sistem gelmesi için ayın 12 sinden itibaren azir yükselmeli ve soğuğun İzlanda'yla bağını koparmalı. Yoksa hepsi İzlanda'da heba olur erir gider.bu güncelleme gibi.
-
- Resmi Gönderi
240 h
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Ecmvf ye benzedi
-
- Resmi Gönderi
Model gayet tutarlı neyi beğenmiyorsunuz ? Sıcak taraftaysak devam hep aynı sonuç , soğuk tarafta olduğumuz zamanda hep soğuk sanki son 24 saatte kadar -16 iniyor da birden mi kayboluyor yada hep + 17 de veriyor da birden 24 saat kala -10 mu veriyor .. ?
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi. Herkes büyük beklenti içerisine girmiş.
-