Ankaralı neden ümit keselim düne kadar hepimiz onu bekliyorduk
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Çöp güncelleme
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-Ümidinizi bir güncellemede çer çöp eden umutlarınızla oynayan bir model söyler misiniz beyfendi?
+Kolpacı GFS
-
o soğuklar tepede dolaşır durur bizede belki -4 gelir coğrafya olarak ben ümidimi yitirdim kar yağışı görmek isteyenler 1000 rakım ve üstüne çıksın
-
-
- Resmi Gönderi
Abiler biraz gerçekçi olun. Şubatın 12 13 ünden önce sistem beklemek hayalcilik oluur sadece....
-
- Resmi Gönderi
Ankaralı neden ümit keselim düne kadar hepimiz onu bekliyorduk
Ayın 6 si için dedim istiyorsan ümit edebilirsin
Ay ortası içinde vade uzun takibe devam ediyorum
-
Abiler biraz gerçekçi olun. Şubatın 12 13 ünden önce sistem beklemek hayalcilik oluur sadece....
Eskiden gayet normaldi ama son yıllarda hele hele 3 yıldır tam hayal oldu
-
- Resmi Gönderi
Eskiden gayet normaldi ama son yıllarda hele hele 3 yıldır tam hayal oldu
Hiçbir alakası yok. O tarihte sistem gelme olasılığı çok düşük. Beklediğimiz tarihler de o tarihler değil. Ayın 13 ü ve sonrası
-
üzülmeniz gereken şey ayın 7 'sindeki soğuk değil. Bize sistem gelmesi için ayın 12 sinden itibaren azir yükselmeli ve soğuğun İzlanda'yla bağını koparmalı. Yoksa hepsi İzlanda'da heba olur erir gider.bu güncelleme gibi.
-
-
- Resmi Gönderi
Ecmvf ye benzedi
-
- Resmi Gönderi
Model gayet tutarlı neyi beğenmiyorsunuz ? Sıcak taraftaysak devam hep aynı sonuç , soğuk tarafta olduğumuz zamanda hep soğuk sanki son 24 saatte kadar -16 iniyor da birden mi kayboluyor yada hep + 17 de veriyor da birden 24 saat kala -10 mu veriyor .. ?
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi. Herkes büyük beklenti içerisine girmiş.
-