Sinan işimize gelme meselesi. Zaten ecm,eps,gefsin çoğu senaryoları da bunu bekliyordu. Bi daha o senaryolardan biri.
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi. Herkes büyük beklenti içerisine girmiş.
Ben sabah güncellemelerini dikkate alırım öğlen kahve yanında iyi oluyor
-
- Resmi Gönderi
282 h
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. 955 nedir be
-
- Resmi Gönderi
Sinan işimize gelme meselesi. Zaten ecm,eps,gefsin çoğu senaryoları da bunu bekliyordu. Bi daha o senaryolardan biri.
Seneye farklı olur , çalışmalarım devam ediyor
-
Bundan daha bir şey çıkmaz öğlen güncellemesi eziyet akşam güncellemesinde vaziyet alıyor
-
bu kadar buyuk beklentiye sokacak ne olduki ay ortasi icin,ya da 12 13 u icin?50 guncellemenin 2 ya da 3 unde sistem verdi sadece.
-
- Resmi Gönderi
Sadece güncellemeyi yorumlayalım
-
Seneye farklı olur , çalışmalarım devam ediyor
Bunu tam anlayanadım.?
-
sonunda siklon doğulayacak. Azor yükselip boş bir şeyler getirecek.
-
- Resmi Gönderi
Bunu tam anlayanadım.?
Hocam çalışmalar bitince yazalım sonra madara oluruz
-
- Resmi Gönderi
318 h
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Şimdilik burada bırakıyorum. Akşam güncellemesinde görüşürüz.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Daha çok takla atar 4-5 gün daha beklememiz lazım
-
maalesef vortexin zayıflaması,bölünmesi yetmiyor. Bu ülke için uygun şartlar oluşmazsa sistemin gelmesi çok zor. Sibirya felan kurtaramaz.
-