Tm devamında kutup + yağış atacağım
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Angora hocam avrupa iyi mi kutup olsun isterseniz
-
Kutup + yağış olarak devam edeceğim eğer sorun yoksa
-
- Resmi Gönderi
Angora hocam avrupa iyi mi kutup olsun isterseniz
Farketmez nasıl rahat ediyosa öyle paylaşsın
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Kutup + yağış olarak devam edeceğim eğer sorun yoksa
-
- Resmi Gönderi
Yağış haritasını atmanın anlamı yok sistem emaresi belirirse Avrupa2 haritasına geçilir.
12 saat aralıklarla paylaş her saati atma Semih Ö.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Yağış haritasını atmanın anlamı yok sistem emaresi belirirse Avrupa2 haritasına geçilir.
Tm ozaman yağış haritası atmıyorum 12 saat aralıklarla kutupdan devam
-
Hocam takip edenerin bazıları basınçtan pek anlamayabilir. O yüzden yağış istedim. Benim için sıkıntı yok. Siz bilirsiniz.
-
Valla nasil paylasirsan Paylaş vereceği afrika
-
ispanya civarı basınç öğlen 1005 ti şimdi 1010 kelebek etkisi oluyor inşallah
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
-