- Resmi Gönderi
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-
Ben beğendim 14 15 şubat soğuk atak alma ihtimalimiz güçleniyor
-
Sinan abi bi diyagramlara bakarmısın abi aşırı bozulma aşırı hemde çok kötü çıktı diyagramlar abi sence düzelme oluvakmıdıe.
-
- Resmi Gönderi
Batı da 15 dereceleri aşan sıcak günlere selam olsun
-
- Resmi Gönderi
Bu hafta üzülelim sonra seviniriz beklentiyi abartmaya gerek yok
-
Bu hafta üzülelim sonra seviniriz beklentiyi abartmaya gerek yok
Abi bana kizmada bu insanlarda beklentiyi yüksek tutmalarinda biraz sanki siz etkili oldunuz gibi
-
Şahsen hala umudum devam ediyor çünkü endekslerle verilerle modeller uyuşmuyor ve bir günde 4 güncelleme hele gfsden tutarsızlığı çok fazla o yüzden en güzeli 3-5 gün sonra takip etmek olacak gibi taşlar o zamanoturmaya başlar en azından ECMWF sinyal veriyor 13-14ü için azor son saat yükselmeye başlıyor devamı nasıl gelecek merak ediyorum
-
- Resmi Gönderi
Abi bana kizmada bu insanlarda beklentiyi yüksek tutmalarinda biraz sanki siz etkili oldunuz gibi
Şubat konuma bakıp tekrar okuyum bende
-
bu ulkede malesef batu kisim ve kiyi sehirleri icin artik eski kis sartlari olusmuyor bir kis boyu en az 30 gun lodos yenirmi kuresel isinmanin bize etkisi malesef extrem hava olaylarinin ilik kismi denk geldi 15 gun lodos ye 3 gun kiytirik kendine yarari olmayan soguk eskiden 2 gun lodos pesine bol kar ve soguk gelirdi en azinda havalar mevsim soguklugunda gezerdi simdi ise tam tersi hele son 4 yildir subat iyici illet bir ay oldu .
-
Eps'nin de artık gfs den farkı yok. O da sabah akşam farklı çıkıyor. Sabah kötüye gitti. Akşam iyi olursa ona da sevinmem. Artık en iyisi modelleri yorumlamak ama hiç takmamak. Son 4-5 güne girmeden de gelmeyecekmiş gibi davranmak.
-
- Resmi Gönderi
15 Şubat tahminlerinde ve epsde gefsds ısrarla o tarihlerde İzlanda göze çarpıyor ki zaten devamında da en az 5-6 gün dağılmayacağa benziyor sizin 15 Şubat sonrası sistem hangi verilere bağlı en son 11-13 şubsttı şimdi 17-18şubat 19-20 Şubatlar havada uçuşuyor 1 hafta sonra Mart başı dersiniz
Tamam hocam sen modele baktın GFS İzlanda veriyor o yüzden blokaj varmış dağılmazmış haklısın rahatladın mı? Şimdi sal da milleti rahatça takip yapsın. Uğraşamam sabah sabah seninle.
-