Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Şuan nasıl gidiyor abi
-
-
Şuan nasıl gidiyor abi
144 saat itibariyle sıcak ataktan kurtulduk. Yağışlar giriş yapıyor. Akın akın alçak basınçlı siklonlar Avrupa'dan doguya dogru ilerliyor.
-
-
-
-
Bu tarihlerde endeksler aşırı negatif bunun sonuçlarını model görüyor bakalım nötre çıkış var. Bakalım bunun sonucunu görecekmi
-
Abi kahkaha attım süpersin ?? ay ortası için konuşmuştum ben ama sen onu anladın da yine de başka şekil konuştun hoşuma gitti ,,
Ay ortası için durumu görmüyorsun hemen tepemizde neler oluyor saate bakarsak süre az tetikte olalım. Bu yüzden her defasında yazıyorum kimse olur yada olmaz diyemez bunu devlet kurumu da sıradan amatör insan bile bekleyip göreceğiz
-
Bu tarihlerde endeksler aşırı negatif bunun sonuçlarını model görüyor bakalım nötre çıkış var. Bakalım bunun sonucunu görecekmi
Aynen o çıkışı yakalamamız lazım
-
İskandinav var ama azor efendi yok ortalıkta.Atlantikte ab kaynıyor maaşalah.O ablerde bi erimedi gitti arkadaş...
-
-
İskandinav var ama azor efendi yok ortalıkta.Atlantikte ab kaynıyor maaşalah.O ablerde bi erimedi gitti arkadaş...
Atlantik verileri aşırı negatif şuan ondan dolayı.
-
12sinden önce bir şey görmemiz zor
-
havalarinsesi.com/attachment/23316/
havalarinsesi.com/attachment/23317/
Aşırı dogulu bir azor var 995 lik ab var so ab türleri bunu da geçişini yada yok oluşunu gördükten sonra azor artık devreye girmeli hazır iskandinav yb si varken
-