- Resmi Gönderi
216 H ECE1-216.gif
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur216 H ECE1-216.gif
Gem modeline benzedi bu gem bu sene başarılı gidiyo
Gem modeline benzedi bu gem bu sene başarılı gidiyo
Bu sene gem ve icon ecm ve gfs nin yerini aldı mübarek. Ne deseler diğerlerini çekiyorlar
bu sene en basarılı gem zaten bana gore.15 ocak sıstemıde gem hıc bocalamadan uzun vadeden getırmıstı sıstemı.
Bu sene gem ve icon ecm ve gfs nin yerini aldı mübarek. Ne deseler diğerlerini çekiyorlar
Gem baya yatırım yapmış diye duymuştum iconda kısa vadede baya iyi
Sistemi tüm modelleri harmanlayarak takip etmek en zevklisi. Saçmalayanlar mı dersiniz yoksa sinyalleri her geçen güncellemede güçlendirenler mi.
Endekslerdeki nötre gidişat ancak yansıyabiliyor modellerin ana çıktılarına. Birkaç gündür ısrarla verilerin olumlu yöne evrildiğinden bahsediyorum dilerim bu olumlu gidişat bozmadan devam eder ve ağız tadıyla takip yaparız.
Aradaki farka bakar mısınız biri sabah biri akşam
Ecmwf 240a bir gözlük takarım ben :))
Kutup yüksekliği 1070 acaba o yb biraz daha sibirya barents denizine dogruyol alsa ne olur?
Yanlış mı görüyorum anlamadım 3 4 gün model takip etmeyince
Aradaki farka bakar mısınız biri sabah biri akşam
Daha da değişecek. Modellerin uzun vadedeki siklonları çözme başarısızlığı ve siklonları gereksiz şişirme huyları yapıyor hep bunları. Ao-Nao bu senenin en iyi halindeyken geçtiğimiz güncellemelerdeki gibi saçma sinoptikler çok zor ihtimal.
Ömer modelin değiştiği kesinde birde arada saat farkı var biraz 24 h olarak guncellendigi için sabah akşam aynı saatleri goremiyoruz ne yazikki
Bunun arkasına tatlı niyetine EPS iyi giderdi CAN hocam
keşke bir 48 saat daha devam etseydi. Eps ne verir acaba??