Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
CAN Hocam müsaitseniz EPS Kar haritası ve yağış haritası alabilir miyiz
-
- Resmi Gönderi
ECMWF
Sabah GFS yi merak ediyorum
-
ECMWF
Sabah GFS yi merak ediyorum
Sinan abi GFS Gece ne yapcak bakalım orda da bir şeyler görebilecekmiyiz
-
ecm soğuk çıktı olabilir. Sabah değişirse şaşırmam. Eps hala iyi değil. Düzelmeler var ama.
-
ecm soğuk çıktı olabilir. Sabah değişirse şaşırmam. Eps hala iyi değil. Düzelmeler var ama.
Soğuk senaryolarda sapma var gibi görünüyor biraz kötü olsa da İnşallah daha güzel görüntüler görürüz zaman geçtikçe
-
- Resmi Gönderi
Bu gecenin müneccimi değilim güncelleme de başlatmadım
Alın NOAA sunucu verisinde görüntü
-
Yakında modellerdeki değişime şapka çıkaracağız inşallah geçen gün birçok forum ağlama duvarına dönerken bizim gibi düşünen az sayıda arkadaşlarımız modeller nasıl 180 derece olumsuz değişiyorsa 180 derece olumlu da değişecektir derken boşuna konuşmadık. Sisteme 10 gün kala sistemi yok etmek öyle kolay değil hem bu tarz baba sistemlerin modellerde bazen kaybolacağını ama eninde sonunda öyle ya da böyle geleceğini söylerken tecrübemize ve bilimsel verilere göre konuşuyoruz. Ağlamayı bırakın diyagramlara bakın modeller de yakında düzelecektir inşallah.
-
- Resmi Gönderi
Yakında modellerdeki değişime şapka çıkaracağız inşallah geçen gün birçok forum ağlama duvarına dönerken bizim gibi düşünen az sayıda arkadaşlarımız modeller nasıl 180 derece olumsuz değişiyorsa 180 derece olumlu da değişecektir derken boşuna konuşmadık. Sisteme 10 gün kala sistemi yok etmek öyle kolay değil hem bu tarz baba sistemlerin modellerde bazen kaybolacağını ama eninde sonunda öyle ya da böyle geleceğini söylerken tecrübemize ve bilimsel verilere göre konuşuyoruz. Ağlamayı bırakın diyagramlara bakın modeller de yakında düzelecektir inşallah.
İnşallah üstad
-
144 h iyi geldi. Azorun onu daha açik
-
siklonun gücü de Azalmış
-
Azor yükseliyor boşluğu buldu
-
iskandinav da iyi
-
Arkadaşlar paylaşım nerede ben göremedim..
-
- Resmi Gönderi
-