Umarım istediğimiz yükseği görürüz bu akşam ve topu üstümüze indirir
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
GEM aynı anda paylaşılamaz buradan, isteyen Diğer modeller sayfasından paylaşır
Yazdım ben de öteki konuya.
-
Hazırmıyız ? Sistem ihtimali %50 ye çıktı demiştim uzun süredir takibe alıp sessizdeydim.Sistem ihtimali bugün %60 oldu.Ay ortası bağıra bağıra geliyor
-
sizce ayın 13 ü 14 ü gibi sistem olur mu
-
- Resmi Gönderi
Akşam güncellemeleri öncesinde sizlere hatırlatmak isterim ki;
LÜTFEN
- Model paylaşımı sırasında bölge/il değerlendirmelerini, yorumlarını, sorularını gerekli konu başlıkları altında yapalım,
- Model yorumlamadan anlamıyorsak eğer yorumlayan kişilerin yorumlarını bekleyelim,
- Soru sormak istenildiğinde alıntılayıp uygun konu üzerinden yapalım,
- Gereksiz, sırf yazmış olmak için yazmalım.
AKSİ TAKDİRDE MESAJLARINIZ SİLİNECEKTİR.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu sinoptiği çok beğendim geçen yıl uzun vadede CFS çıktısı daha da güzel bir şey çıkabilirdi bundan neredeyse çoğu noktayı ihya edecek düzeyde
-
Akşam modelleri güzel çıkacak inşallah diyelim. Bekleyelim görelim.
-
Akşam modelleri güzel çıkacak inşallah diyelim. Bekleyelim görelim.
İnşallah hocam genelde Akşamları daha tutarlı modeller görüyoruz
-
- Resmi Gönderi
Haydi bismillah duamız belli duan belli ülkemiz için ne hayırlısıyla o gelsin
Sahutt sendeyiz kardesim
-
- Resmi Gönderi
Önümüzde ki üç güncellemede farklı çıkacak gene istikrar yok yani akşam verse gece yada sabah bozar
-
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
RABBİM SEN BU MASUM KULLARINI ÜZME ALLAHIM. HAYIRLISI İLE YOĞUN KAR YAĞIŞI ALMAMIZI NASİP EYLE ?
-
- Resmi Gönderi
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum. 24 H aralıklarla Avrupa LCC modunda paylaşacağım
-
- Resmi Gönderi
GFS 12Z güncellemesi
24 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 48 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
72 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 96 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hadi bakalım istediğimiz gibi bir güncelleme olur inşallah
-