Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Doğulu gibi değilmi CAN
-
azorun üstündeki ab sinirimi bozdu
-
- Resmi Gönderi
216 h
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
216 itibari ile beklediğim örümcek ağında ki azalma tamamen modele yansıdı.Sinoptik temiz ardı ardına salınım vermesi lazım sinoptiğin
-
azorun üstündeki ab sinirimi bozdu
Oda sistem getirecek süzülüp.
-
Oda sistem getirecek süzülüp.
Valla hocam bana pek öyle gelmedi. Azorun üstünden kaymadı bir türlü
-
Kaymama sebebi ya da ağır ilerleme sebebi sence ne ? Renklere mavi sarı kırmızı gibi bakmayalım modelde.Yer seviyesi soğuğu termik basınç çok güçlü soğuk hava ağırlaştı iyice
-
Kaymama sebebi ya da ağır ilerleme sebebi sence ne ? Renklere mavi sarı kırmızı gibi bakmayalım modelde.Yer seviyesi soğuğu termik basınç çok güçlü soğuk hava ağırlaştı iyice
Anladım hocam. Bilmiyordum?
-
Tepemizdeki 850 soğuğuna bakın
-
- Resmi Gönderi
cografyaciburak korkutucu şeyler oluyor. ?
234 H
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
-
Şimdi izobar takibi lazım.Lehimize dönerse denizler patlar 1-2 hafta ağır şartlar oluşur üzerimizde.Tabi güncellemeye göre yorumluyorum..
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
cografyaciburak hocam soldan bir ab geliyor. Azorun konumunu bizmaz mi?
-