- Resmi Gönderi
bu İtalya tehlikesi cidden dikkatimi çok çekiyor
Bizim aldığımız tüm sistemlerde İtalya tehlikesi her zaman vardır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu İtalya tehlikesi cidden dikkatimi çok çekiyor
Bizim aldığımız tüm sistemlerde İtalya tehlikesi her zaman vardır
bu İtalya tehlikesi cidden dikkatimi çok çekiyor
İtalya tehlikesi belirdi evet ancak bu tehlike İskandinav yükseğinin gücü ile Siklonun hapsolup hapsolmamasına bağlı olacak. Rex blokajı oluşmazsa siklon doğular İtalya'ya yönelse bile soğuklar sonradan bize gelir. Eğer blokaja giderse o zaman sıkıntı. En azından bu güncelleme siklonu bloke etmedi ancak İskandinavı 1055 yapınca çok batıya kaçırdı.
tam bir dejavu oldu. Akşam ile aynı. Ecm de biraz tedirginlik yaşatmıştı. Gefs iyi çıkar umarım
Çok merak ediyorum burda doğru olanları yazınca neden mesajım siliniyor acaba
Burası sohbet değil ki kardeşim model takip fikirlerini sohbette yazabilirsin
bu italya riski 2 güncellemedir istikrara bağladı
Azor uzun zaman sonra 1055 gören ben. Şoookkkk
Gfs bu sabaha bize verir inşallah
Bu doğru değil,
"Çok batılı iniyor, bu sefer ülkemiz adına olumlu bir tablo oluşmayabilir"
yazarsanız silinmez.
İsyankar tavırlarla yazarsanız silinecektir.
Model yorumlama sayfasında mesajınız silindiğinde bir sebebi vardır ve bir kurala uymadınız demektir. Mesajınız silindi diye hesap sormaya başlayarak ya da neden silindi tarzı sorular sormaya başlayarak konuyu daha fazla kirletmeyiniz.
CAN hocam şimdi iskandinavın fazla güçlü olması ama azorun daha doğudan yükselmesi durumunda azorun bir kolu İtalya'da olsa o zaman sıkıntı çıkmaz değil mi ?
CAN hocam şimdi iskandinavın fazla güçlü olması ama azorun daha doğudan yükselmesi durumunda azorun bir kolu İtalya'da olsa o zaman sıkıntı çıkmaz değil mi ?
Çıkmaz ancak İskandinav bu kadar güçleniyorsa %90 500mb seviyesindeki soğukları batıya atma eğiliminde olur.