- Resmi Gönderi
Eline emeğine sağlık Angora
Yorum ve takip için herkese teşekkürler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline emeğine sağlık Angora
Yorum ve takip için herkese teşekkürler
Güncelleme bitmiştir takip edip yorumluyan herkese teşekkür ediyorum ben yatıyorum ?
En kötü istanbula kayar yine dicektim kaydı zaten.Rahat olun sistem bağıra bağıra gelmeye devam ediyor ortalama yine düşecek eyy diyagramcılar uyanın Şubatt geliyorr
En kötü istanbula kayar yine dicektim kaydı zaten.Rahat olun sistem bağıra bağıra gelmeye devam ediyor ortalama yine düşecek eyy diyagramcılar uyanın Şubatt geliyorr
Hocam sizin diyagramı takmadiginizi biliyorum gerçekten diyagramlar güvenilir mi
Bu arada iStanbullu olarak ecm ye bayıldım
Hocam sizin diyagramı takmadiginizi biliyorum gerçekten diyagramlar güvenilir mi
Tabi ki değil diyagramlar endeksler model çıktılarına göre şekillenir aslında ancak bağıra bağıra gelen sistemler de bir bir inmeye devam ediyorsa bu Babanın ayak sesleridir
O zaman bı el ateş i hak etti
Şunu belirtmekte fayda var sistem de ecm ve gem modelleri siklonu görüyor gfs henüz siklonu görmedi daha çok dekle ilerliyor.Şimdi siklon sistemi olacaksa ecm gem kazanacak peki bize ne olacak derseniz sistem o kadae kuvvetli ki ülkemizin kuzeybatı kesimleri için alarm verilir özellikle soğuk anlamında da iyi gözüküyor.Portekiz ayağını azor bırakmazsa o soğuğu siklon biraz kırpsa da bize yönlendirir..
Oturdum diyagramcılar gibi amerikan modelin diyagramını bekliyorum.Uzun aradan sonra ortalamayı bu kadar gün varken ciddi düşüş göreceğiz ben baya oldu mesafe bu kadar varken düştüğünü hatırlamıyprum şuan
Oturdum diyagramcılar gibi amerikan modelin diyagramını bekliyorum.Uzun aradan sonra ortalamayı bu kadar gün varken ciddi düşüş göreceğiz ben baya oldu mesafe bu kadar varken düştüğünü hatırlamıyprum şuan
Meteociel diyagramı çıkmamış ortalama -10..
Nazar değmesin maşallah barajlara bı yüzde 10 görüyorum
şom ağzımı bir açtım İtalya belası gitgide daha ciddi bir hal aldı. İçimde çok kötü bir his var kaç gündür. Modellerin her an yan çizeceği korkusu var.