GFS’nin şu haline hiç yorum yapmaya gerek yok direkt efsane. ECMWF’ye gelince ondaki İtalya riski biraz rahatsız etti gibi ama şu var ki devamında siklon hareketiyle yine bize doğru akışa geçecekti büyük ihtimal. Yani diyelim diğer türlü olup ilk bize inmese de yine rotasında biz oluruz 1-2 gün içerisinde diye düşünüyorum. Tabi umarım GFS’deki gibi doğrudan iner.
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
Arkadaşlar o soğuklar direk bize inse minik bir kar afeti yaşardık sanırım.
-
-
Şu Amerika’nın yaşadığı kar fırtınasını biz de bir kez yaşayalım tüm dünyada son dakika Türkiye’de hayat durdu haberleri çıksın başka bir şey istemiyoruz. ABD’yi kıskanmaktan mahvolduk. =D
-
Dün geceden kalma ama çok güzel çıktı
-
-
-
CAN hocam ecmwf sapma haritası var mi ? Yada direk nasil acaba sen yorumlar misin ?
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam ecmwf sapma haritası var mi ? Yada direk nasil acaba sen yorumlar misin ?
Ortalama ile ana çıktı arasındaki fark ortada. Bu kadar İtalya'ya yönelmiş bir salınım yok diyor EPS.
-
CAN hocam bu aralar eps ye hiç güvenim kalmadı. Ana senaryonun peşinden gidiyor sonradan. Bu akşam ecm nin de dönmesi lazım. Fazla ısrar etmemeli
-
-
bay hava da İtalya riski çok az dedi. O adam hep objektif olmuştur. Can hoca da risk yok dedi. O zaman takarım bir ???
-
- Resmi Gönderi
Sabah çıktısı en sağlıklı çıktı olduğunu defalarca belirtmiştim , şimdi baktım harika görüntü
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-