CAN ECMWF ana senaryo sıcak olma ihtimali var mı hocam
Model Paylaşımı Ve Yorumlama - Şubat 2021
-
CAN -
31 Ocak 2021 22:40 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Kim ne derse desin mis gibi güncelleme. İki model arasında az çok mütabakat sağlandı. Geriye detaylar kaldı.
-
EPS inşallah daha da güzel gelir
-
-
Ecmw biraz dogulatsa 216 on numara 5 yıldız daha ne olsun
-
ECMWF de güzel bence yani biraz daha rötuşa ihtiyacı var ama olacaktır diye tahmin ediyorum ama ECMWF’ye göre sistem biraz daha geç geliyor.
-
Güncelleme sona erdi
-
- Resmi Gönderi
Ömer eline sağlık hocam
-
- Resmi Gönderi
240'ı beğenmedim. Bu kadar batılı inme olasılığı bana göre düşük, endekslere göre de düşük.
Sabırla takibe devam edelim.
-
girecekti de biraz ötelemiş
-
- Resmi Gönderi
GFS gece güncellemesine kadar konuyu kapatıyorum. EPS çıkınca paylaşılacaktır.
-
CAN
6 Şubat 2021 20:58 Konuyu kapattı. -
- Resmi Gönderi
Buradan devam edelim
-
Bu güncelleme açıkçası pek hoşuma gitmedi tamam yağışı efsane kara gömer ama 500 hpa 5 para etmez 2 m güzel karın kalitesi açısından 500 hpa bence en önemli kriterdir. Gerçi 2m fena değil ama yine de taşlar oturmadı tam olarak yerine bu güncelleme bazında kafamda ? oluştu.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ECM ANA ÇIKTI = KUMDA OYNAMAYA GÖNDERİLDİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. BU DA EPS DEVAMI
-
- Resmi Gönderi
GFS gece güncellemesi başlıyor. Yüzümüzün güldüğü, istikrarın devam ettiği bir güncelleme olması dileğiyle.
UYARI
Mesajlarınız gereksiz yere silinmez. Neden sildiniz tarzında geri dönütler yazmayınız.
-